Sevgilisine atkı ören kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
öyle sevgili mi kaldı:(

mustafa sandal şarkılarında kaldı o (:

Ne hos bir davranis.
Şu sinav bitsin, ilk isim böyle seylerle uğrasmak olucak.
Sevdigini belli etmenin güzel yolu bu da, sonucta onu düsünerek yapmissindir. :cici:

Elimden gelmesini çok isterdim ama elimden gelmemesi için herşeyi yapıp öğrenmedim.

Yaptım...
Ama atkiyi yarılamışken ayrıldık...
Yıllardır dokunmadım yarim şekilde durur...

Atkıda örerim berede yeterki seveyim :orgu:

Mendil daha cok kabul görecektir.

Benim için ören bir erkek bulursam aşık olabilirim. Benim öyle hünerlerim yok

bulursanız kaçırmayın beyler

Nişanlıyken örmüştüm.
Asker adama ne atkısı ya hu!Askeriye sisteminde takamayacağı şey çeyizler arasında bekliyor :d

Ben de Melodram'a atkı öreceğim.
Not; sevgili falan filan değiliz.
Nota not: şimdilik.
Ahaha.
Ben bi örmeyi ögreneyim var ya sevgilime tulum örerim. Tavşanlı tulum, popiş yerine de ponpon yaparım. Ördükten sonra sevgili kalır mı ortada tabii meçhul. :(

Beceriksiz sevgili. Atkıyı dezzôlum da örer. Bi' de anacım erkek milletine inan olmaz, hiç aman vermeye de gelmez, başka şey vermeye de gelmez, mesela atkıyı ördün verdin üşümesin erim dedin ay boynuna kurban dedin aldı atkıyı gitti falliklerle haşmafişme yaptı geldi noldu elceyizinle ördüyün atkıda karıların saçları kokuları...

Ö R M E Y İ N

Nota not: şimdilik.
Ahaha.
Ben bi örmeyi ögreneyim var ya sevgilime tulum örerim. Tavşanlı tulum, popiş yerine de ponpon yaparım. Ördükten sonra sevgili kalır mı ortada tabii meçhul. :(

Ne demek şimdilik? Böyle şeyler yapma! Kaoslara geliriz :teh:
Yalnız sen bu örgü örme hızinla o tulumu beş senede bitiremezsin. En iyisi sen tulumu boş ver. Paçalı don ör. skjfhshd @W hanımcım da çok güzel bir örnek model var. Modelini bana gösterdi hayretlerim çok şaşırmıştı. Gerisini sen düşün........

Söylemeden gecemiycigim. Mastor haklı.

Son düzenleme:
bi şey örmek kanserlik ya. sabırsız işi değil. tamam yeteneğim yok kabul. almak varken örmek gereksiz romantizm geliyor

Geri