-
-
-
-
-
Sevgilisinden Yeni Ayrılmış Birinin Tepkileri
Kalbi zaten yeterince kırılmışken öküz öküz laflarınlıza onu boğmaya ne gerek var, değil mi? İşte sevgilisinden yeni ayrılmış birine asla söylememeniz gerekenler…
1. ”Facebook’taki ilişki durumunu single yapmışsın. Ayrıldınız mı gerçekten?”
“Yok, sırf yenilik olsun diye keyiften değiştirdim” diyerek çok sevgili arkadaşlarınızın beyinlerini yakabilirsiniz.
2. “Seninkinin Instagram’da paylaştığı fotoğrafları gördün mü”
Başka kızlarla deli gibi eğlenirken çekilmiş fotoğraflarının görülmeme imkanı var mı?
3. “Yaaa köpek gibi pişman olup geri döner o sanaaa”
DÖNMEDİ. Boşuna umut vermeyin! Sonra inanıp bir hayal kırıklığı daha yaşıyoruz.
4. “Aman canım sana erkek mi yok? Elini sallasan ellisi…”
Bir iç çığlık: “YOK! Sonuncusu da çoktan kayıp gitti zaten.”
5. “Kızım zaten sen ona çok fazlaydın.”
“Biz birlikteyken hiç öyle demiyorlardı” diye içten içe şaşırırsınız. Tabii bir cesaret bunu yüzlerine söylemeniz bir rahatlama etkisi yaratabilir.
6. "Onu unutmak istiyorsan şu stalk’lama işini bırakmalısın."
“Benden çok sen stalk’lıyorsun ama o ne olacak?” diyemediğinizden susup kaldığınız anlar vardır.
7. "Duyunca üzülme ama ben onu yeni bir kızla gördüm."
Dost acı söyler ama bu kadar da değil! “Ama dedikten sonra söylediğin şeyin ne anlamı kalıyor sevgili dostum?” diye sorarlar insana.
8. “Yalnız kız epey güzel…”
“Benden de mi güzel?” sorusunu sormaya cesaret edemez, size bunu duyuran en yakın arkadaşınızı o an bir kaşık suda boğmak isteyebilirsiniz.
9. “Zaten onu gözüm hiç tutmamıştı!”
Onun hakkında olumsuz şeyleri ayrıldıktan sonra söylemeniz hiç ama hiç etki yapmıyor. Daha çok yaraya tuz ekiyor.
10. “Zamanla her yokluğa alışıyor insan be!”
Söyledikleri yetmezmiş gibi bir de kapanış cümlesini bununla yapan arkadaş hiç ayrılık acısı yaşamamış olabilir. Yaşadıysa da teselli etmeyi hiç bilmiyordur.
Kalbi zaten yeterince kırılmışken öküz öküz laflarınlıza onu boğmaya ne gerek var, değil mi? İşte sevgilisinden yeni ayrılmış birine asla söylememeniz gerekenler…
1. ”Facebook’taki ilişki durumunu single yapmışsın. Ayrıldınız mı gerçekten?”
“Yok, sırf yenilik olsun diye keyiften değiştirdim” diyerek çok sevgili arkadaşlarınızın beyinlerini yakabilirsiniz.
2. “Seninkinin Instagram’da paylaştığı fotoğrafları gördün mü”
Başka kızlarla deli gibi eğlenirken çekilmiş fotoğraflarının görülmeme imkanı var mı?
3. “Yaaa köpek gibi pişman olup geri döner o sanaaa”
DÖNMEDİ. Boşuna umut vermeyin! Sonra inanıp bir hayal kırıklığı daha yaşıyoruz.
4. “Aman canım sana erkek mi yok? Elini sallasan ellisi…”
Bir iç çığlık: “YOK! Sonuncusu da çoktan kayıp gitti zaten.”
5. “Kızım zaten sen ona çok fazlaydın.”
“Biz birlikteyken hiç öyle demiyorlardı” diye içten içe şaşırırsınız. Tabii bir cesaret bunu yüzlerine söylemeniz bir rahatlama etkisi yaratabilir.
6. "Onu unutmak istiyorsan şu stalk’lama işini bırakmalısın."
“Benden çok sen stalk’lıyorsun ama o ne olacak?” diyemediğinizden susup kaldığınız anlar vardır.
7. "Duyunca üzülme ama ben onu yeni bir kızla gördüm."
Dost acı söyler ama bu kadar da değil! “Ama dedikten sonra söylediğin şeyin ne anlamı kalıyor sevgili dostum?” diye sorarlar insana.
8. “Yalnız kız epey güzel…”
“Benden de mi güzel?” sorusunu sormaya cesaret edemez, size bunu duyuran en yakın arkadaşınızı o an bir kaşık suda boğmak isteyebilirsiniz.
9. “Zaten onu gözüm hiç tutmamıştı!”
Onun hakkında olumsuz şeyleri ayrıldıktan sonra söylemeniz hiç ama hiç etki yapmıyor. Daha çok yaraya tuz ekiyor.
10. “Zamanla her yokluğa alışıyor insan be!”
Söyledikleri yetmezmiş gibi bir de kapanış cümlesini bununla yapan arkadaş hiç ayrılık acısı yaşamamış olabilir. Yaşadıysa da teselli etmeyi hiç bilmiyordur.