Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olmamıs bu konu ben eskı sevgilime msj attım salak salak olmayan şeyleri konuşup durma
yaptıgın kaşarliklari konusmam gösteririm. Dedim bidaha ses etmedi böyle şeyleri konumsak lazım tabi karşilikli haberin oldugun dahirde.
zevk ıcın deil sorun cözmek icin konusmak lazımdır.
Yobazmısınız esref yoksunlugumus sen konumsa diye kısıtlarsın o gider baskasıyla konusur ruhun duymaz güven önemlidir zaten güvenmiyorsan olmamıştır o sevgili baştan yapsınlar pls.
Başlıktanda anlaşılcağı gibi sevgilisi varken eski sevgiliye mesaj atan kişi derken zaten orda bi ima var :d küfür etmek için falansa ne ala ama başka bir art niyeti varda diye şayet şeyettik biz celallenmeyin
Sevgilisinin onu boşladığı düşündüğü bir anda eskiyle yaşadığı yenide aradığı şeylerin belkide fragmanı için yapılan atak. Genelde sonu pişmanlıktır. Boş işler
Ben hiç yapmadım ama bana yazan eski erkek arkadasim olmuştu. Kötü bir niyetle yazmadığını biliyorum.
Zira sevgilisinden ayrılmış ve " sen gerçekten insanmissin" gibi Bi mesaj almıştım.
Benim eski sevgiliye mesaj atmak gibi bi huyum yok atan kişinin neden attığın bakarım ve hayatımda ki kişiye söylerim.