Sevgilisi varken eski sevgilisine mesaj atan kişi

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Bir türlü anlam veremediğim durumdur.
"eski"memiş demek ki.

Hiç hoş değil.
Kendine saygisi olmali insanin biraz!
Kendisine saygi duymadiktan sonra karşisindakine saygi duymasini beklemem.​

Civi civiyi soker mantigiyla hareket edip , civinin bi halta yaramadigini anlayan kisidir.

İstisna durumlarda atılabilir; ölüm, kaza, hastalık gibi..
Niyet ve karşılıklı haberdar olmak önemlidir.

Yine süzme ... serisine devam.

Tek eşli olamayan insandır. Bu zamana kadar böyle gelmiştir, düzeleceği yoktur.

olmamıs bu konu ben eskı sevgilime msj attım salak salak olmayan şeyleri konuşup durma
yaptıgın kaşarliklari konusmam gösteririm. Dedim bidaha ses etmedi böyle şeyleri konumsak lazım tabi karşilikli haberin oldugun dahirde.
zevk ıcın deil sorun cözmek icin konusmak lazımdır.
Yobazmısınız esref yoksunlugumus sen konumsa diye kısıtlarsın o gider baskasıyla konusur ruhun duymaz güven önemlidir zaten güvenmiyorsan olmamıştır o sevgili baştan yapsınlar pls.

Uff yorumlara bak ya.

Doğru bir davranış değil tabiki ama niye attığı önemli.

Başlıktanda anlaşılcağı gibi sevgilisi varken eski sevgiliye mesaj atan kişi derken zaten orda bi ima var :d küfür etmek için falansa ne ala ama başka bir art niyeti varda diye şayet şeyettik biz celallenmeyin:D

Yalan söylemeyi bilen insan tipidir.
Yalan konusunda ustalaşmıştır. (:

Sevgilisinin onu boşladığı düşündüğü bir anda eskiyle yaşadığı yenide aradığı şeylerin belkide fragmanı için yapılan atak. Genelde sonu pişmanlıktır. Boş işler

Ben hiç yapmadım ama bana yazan eski erkek arkadasim olmuştu. Kötü bir niyetle yazmadığını biliyorum.
Zira sevgilisinden ayrılmış ve " sen gerçekten insanmissin" gibi Bi mesaj almıştım.

Benim eski sevgiliye mesaj atmak gibi bi huyum yok atan kişinin neden attığın bakarım ve hayatımda ki kişiye söylerim.

Böyle basit ilişkiler yasamayin.

Yapmayın böyle şeyler yedeğe almanın sırası değil ayrılınca yapın her boku..

Abartilan durum. Mesaj diyor mesaj gel benimle yat demiyor.

Geri