Sevgilisi Varken Başkalarıyla Konuşan İnsan

Konu sahibi son olarak 2424 gün önce görüldü
yavaş konuş saçın başın dağılmasın :şirine:
ben varken yanında, tabi ki konuşabilir. Şaka bir yana, uzaktan, gereklilik dahilinde (mesela iş), uzatmadan konuşabilir. Evet bu şekilde tamam yani olabilir diye düşünüyorum.

Hemcinsleri ile de konuşanlar dahil mi? Mesela kankisi var hemcinsi, ortalık yapış yapış, öyle bir samimiyet.

Bu daha tehlikelidir.

:alkis:

Kiminle ne konuştuğu, ne amaçla konuştuğu önemli.. Herkesin arkadaşları var ama bazılarının ya bazı arkadaşları **Spam/Adversiting** ya da kendileri.. :T:

Yürüşmüyorlarsa konuşabilirler.
7/24 sevgiliyle mi konuşacağız? Elbette başkaları da olabilir. Boğar zaten yapışık ikiz gibi sürekli sevgiliyle konuşmak.

Var olan arkadaşlarla illaki konuşulur sevgili oldu diye arkadaslari atamazsin. Tabii gercekten "arkadas, kardes, abi" olmak kaydiyla. Arkadaş dersin ama flortoz bir yani vardir heh iste o kisiler ile konuşulmaz. Artik birine karsi sorumlusundur cunku. Yani kesinlikle farkli bir bakis acisi olmadigina emin olmak kaydiyla konusulur ve elbette sevgilimin de o kisiyi tanimasi gerekir, konustugumu bilmesi gerekir. İci rahat etmiyorsa da gerekirse konusmami minumumda tutarim. Bunlari diyorum cunku empati kuruyorum. Sahsen ben kiskancim ve sevgilimin baska bir kadinla gereksiz samimiyeti olsun istemem. Tanidigim ve gozumun tutmadigi biriyle konusursa olay cikaririm. Oyle yani. Ayrica yeni arkadaşlıklar edinemez. Bu konuda netim. Çünkü niye edinsin?

Kıskançlığımı evcilleştiremiyorum... ay benim sevgilim kendi hemcinsleri dışında kisme ile konuşamaz. Annesiyle konuşabilir belkim.

Nasıl konuşmak? Sevgilisi varken başkasına da ilani aşk edip konusmaksa o yanlış. Sevgilisi oldu diye arkadaslarina sırtını dönüp sevgilisinden ayrılınca arkadaslarina "naberrr canim yaa" demek de yanlış. Ortasını bulun kardeşim :)

Her kıza yürüyen erkek modeli kadar sevimsiz bir model, tabi nasıl konuştuğuna bağlı

lakayıtsızca konuşamaz harici kimle konusursa konussun

Niyet önemli.
Sevgilimiz var diye ilkel mağara insanına mı dönüşelim?

Sevgilimiz var diye yarı çıplak odada tek başımıza şarap içip birbirimizin göbeğinden zeytin yerken iki kelam da mı etmeyelim ?? Konuşmak da mı yasak ?

Yari ciplak diyince yanlis anlasilir, farkli seyler cagristirir beyfendi .p ustune rahat biseyler giymek tabirini kullaniniz xd

Sevgilimiz var diye yarı giyinik odada tek başımıza şarap içip birbirimizin göbeğinden zeytin yerken iki kelam da mı etmeyelim ?? Konuşmak da mı yasak ?

Sen konuşma o konuşmasın biz nasıl ekmek yicez .

Sevgilisinden yeni ayrılmış insanlarında ayrıca dünya piyasası var arkadaşlar.

Geri