Sevgilisi Olmayan İnsan Hakkında Bilinmesi Gerekenler

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sevgilisi Olan İnsandan Daha Mutludur
javascript:;javascript:;
alone-wallpaper-93588-728x728.jpg

Çoğu insan sevgilisi olan insanın mutlu olduğunu zanneder. Evet bazı ilişkiler gerçekten çok iyidir, çok mutludurlar vs. vs. Ama şu gerçeği söylemeliyim ki bu ilişkiler samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Çoğu insan sevgilisi olmadığı halde, sevgilisi olan insanlardan daha mutludur.

Derdi Tasası Olmayan İnsandır
dertsizjpg-728x728.jpg

Bu tip insanların kafalarına takacakları pek şey yoktur. Çünkü hangi saatte neredeydi, kiminleydi, ne yapıyordu tarzı sorulara maruz bıracak birisi yok. Bu tip insanlar genelde rahat ve sözüm ona gamsız insanlardır.

"Sevgiliye ne gerek var abi yeaa." Gibi Arkadaş Ortamında Cool Davranmaya Çalışır
cooljpg-728x728.jpg

Bu tip insanlar arkadaş ortamlarında sevgili bulamadım tarzı değil de, sevgilim yok tarzı konuşurlar. Cool görünmeye çalışırlar ancak aşk meşk ilişkilerinde beceriksiz kişilerdir.

En Çok Kendini Sevebilme, Kendini Düşünebilme Lüksüne Sahip İnsandır
kendinisevmekjpg-728x728.jpg

Çoğu insan bu hayatta sevgili gibi bir zorunluluğun olmadığı görüşündedir. Bu tip insanlar hayatta kendilerini çok severler.

Yalnız İnsanlar Topluluğu Üyesidir
yalnizinsanjpg-728x728.jpg

Benimde şuan içinde bulunup, mensubu olduğum bir gruptur. Resmi bir grup değildir :)

Bahar Ayları Geldiğinde Tribe Giren İnsandır
baharjpg-728x728.jpg

Kış mevsimini evinde film izleyerek, kahve içerek geçiren kişimiz, bahar ayları geldiğinde şöyle bir dışarı çıktığında etraftaki sarmaş dolaş çiftleri görünce tribe girebilir.

Anamızdan beşik kertmesiyle doğsaymışız ya (:

Nie yaramizi desiyorsun ki:p

Ben gayet iyiyim sağa sola da bakmayınca kimseyi sarmaş dolaş görmüyorum tribe de girmiyorum:p

Hayattaki en buyuk eksiklik degil bence ya hersey sevgiliden ibaret ask mesk icin kendini yipratmayla alakali degil olunca kiymetini bilmio insan olmayincada keske olsa herseyi yaparim moduna gecio insan .... (:

Kedi miyiz bahar ayinda tribe girelim?

Sevgili degil sevgilimsi buluyorum o yuzden su an ondan yalnz takiliom [emoji14]
Pfff tribe grdm.s.s

...
( :

Geri