Güzel ve zeki olduğu için yalnızdır zaten…erkolar o özellikte kadınları sevmiyorlar kendilerini altta gördükleri için heralde bilemiyorum@Stockholm Sendromu sevgilisi olmamasını erkoların zevksizliğine veriyorum. Hem güzel hem zeki kız…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel ve zeki olduğu için yalnızdır zaten…erkolar o özellikte kadınları sevmiyorlar kendilerini altta gördükleri için heralde bilemiyorum@Stockholm Sendromu sevgilisi olmamasını erkoların zevksizliğine veriyorum. Hem güzel hem zeki kız…
Olmadığını nerden biliyorsun alla alla , illa senin demi haberin olacak ;d@Stockholm Sendromu sevgilisi olmamasını erkoların zevksizliğine veriyorum. Hem güzel hem zeki kız…
Evet her şeyi anlatıyor bana herrr şeyi ;) fjfjjfjdjOlmadığını nerden biliyorsun alla alla , illa senin demi haberin olacak ;d
Evde kalmis kizlar konusu sandim
EminmisinBenden bahsediyo
Son kararimEminmisin
Bebekamin bunlar seni nerden tanıyorlar.Yanına yakışanı bulamamıştır henüz …
Yok yA çirkinim benBebekamin bunlar seni nerden tanıyorlar.
Yoksa desifremi oldun sen
Henüz benimle tanışmadıkları için…
Sen cirkinsen yağmur ünal hiç doğmadı. Fehriye evcen diye biri dünyaya gelmedi .Yok yA çirkinim ben