Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı olsun, elenen oyuncu 253 numaralı Azekuş.Beni bu mensindan çıkarın......
NAZARA geldim
Ahaha tam da onun yazmak için girmiştim neyse demek ki seni hak etmeyen biriydi...NAZARA geldim
Foruma en son gelenler manito yaptı, aman benim işim olmaz ya, birkaç sohbet ettim aman aman herkes uzaktan harika kardeşim. Üç beş mesaj sonra ışık hızıyla kaçıyorsun. Konu güzellik dedik ama şöyle cezbedici kimse yok yaBul ve yürü onlara run xd
Güzel kız dedğin de çirkin sevmeli xdForuma en son gelenler manito yaptı, aman benim işim olmaz ya, birkaç sohbet ettim aman aman herkes uzaktan harika kardeşim. Üç beş mesaj sonra ışık hızıyla kaçıyorsun. Konu güzellik dedik ama şöyle cezbedici kimse yok ya
Biz mi? Abi erkek dediğin çirkin olur zaten ahaj
Peki güzel ama fakir kadınların zengin erkeği tercih etmeleriPeki agzı ile kalbi farklı konuşanlar ? .)
Alışveriş dünyası iba biz ne karışırız ? .)Peki güzel ama fakir kadınların zengin erkeği tercih etmeleri