Sevgilisi olmayan forum üyeleri

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
forumda izdivac programi duzenlenecekse Hollanda'da yasayan beylerle tanismaya acigim;
anigif_enhanced-mid-26521-1458235414-2.gif

Forumda sevgilisi olan, sevgi pıtırcığı arkadaşları kıskanıyor olduklarına eminim.. ay ben de kıskanıyorum.
Günde sekiz bin altı yüz elli iki kere sevgilim var, sevgilim şöyle, sevgilim böyle yazmak isterdim :)

Flörtüzzz bulunca hemencecik foruma getireceğim.
- kahvaltı fotoları
- otobüs, uçak gidiş geliş fotoları
- çiçek sepeti fotoları

Çatlayıp kuduranlar nerdesiniz ahaha.

Forumdaki her yere sevgilisi olduğunu yazanlar ve forumda sevgilisi olup da mütemadiyen sevgisini göstermeye çalışanlar çok yapay geliyor bana. Nasıl tarif etsem, sanki mutsuz, sevmiyor ama mutluyuz pozları veriyor gibi.

Kaliteli bir konu, forumun tek eksiğiydi. Asansör, 3 üye yorumla falan derken tongaya düşme ihtimali yüksekti, aranızdan ayrılıyor ve meydanı bekarlara bırakıyorum xd

dfkgjfd konu tam şey olmamış mı 'zenginin malı züğürdün çenesini yorar' dfkjghdf

sewgilim var ki (FORUM DIŞI) günde 65416584984 kere söylüyorum.........

İstersen tutup şeyini kopar canım, bana ne. Fikrimi söyledim alınmana gerek yok :D

Senin gibi köşe başı dilberleriyle pek işi olmayan biri. Memnun oldum :D

adamın kim olduğunu bile bilmiyorum ama bana düşmankjsdfhdjkhksjhds iyi ki forum var yamndxnfhjsdfjsdgfjg

Konu sevgilisi olmayanlar.. sevgilisi olan konudan çıksın lütfen kasıyor..
Ayak bileği ince, burnu fındık gibi olan, değişik saç rengi olan, alengirli lafları ile beni delirten ve tercihen enstrüman çalmayı bilen sevgilim ile foruma efsane giriş yapacağım.

Sevgilisi olamayanlar deliriyor, kuduruyor biliyorum...

Sevgilin oldumu saklayacaksın gizli gizli buluşacaksın ne o öyle herkese göstere göstere dkdkl

Çok yanlış geldin, düzelteyim. Seni tanımam etmem, ismini cismini bilmem, merak da etmedim şimdiye dek.
Kişisel görüşümü belirttiğim bir yazıya istinaden hilkat garibesi cümlelerle ve ergen bozması random gülüşlerle cevap yazmandan mütevellit muhatap olduk. İnsanlara düşmanlık edecek kadar aşağılarda takılmıyorum, bir sorunum varsa konuşur hallederim. Halledemezsem muhatap olmam geçerim. Mesela artık seninle muhatap olmayacağım gibi :D
Hayali düşmanlarınla çetin savaşlar diliyorum, bye.

Talip çok ben beğenmiyorum.s
Benle sevgili olunur mu ya manyak mi
Yazık olur

Geri