Sevgilisi olduğunu bile bile bir erkeğe/kadına kur yapan insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunun bir de takılalım sevgili olmayalım versiyonu var.

Forumda da denk geliok ya cidden ôyk filan oluyorum

İlk yorumumda da yazdığım gibi asılan tarafa haddini bildirmeyen de suçludur ve evli ise boşanma / sevgili ise ayrılma sebebidir.

İlk yorumumda da yazdığım gibi asılan tarafa haddini bildirmeyen de suçludur ve evli ise boşanma / sevgili ise ayrılma sebebidir.
@No Pasaran açıklayayım.:)

Karşı taraf haddini aşıyorsa bu duruma "Dur" denmesi gerekir ve izin veriliyorsa ya da görmezden geliniyorsa eş ya da sevgilinin onuru ile oynandığı için ayrılık sebebidir.

Kıskançlık ayrı bir konu çünkü orada "gerçekte var olmayan bir durumu varmış gibi algılayıp" eşe ya ya da sevgiliye haksızlık yapıyorsun ki kıskanç insanları / sevgili olayını sevmem.

Sevgilim / eşim olacak kişinin 24 saat yanında bulunamam ve o da benim yanımda olamaz. Bahsi geçen türde davranan kişiler olduğunda ne yapılacak peki? Hoş mu görülecek? Elbette hayır ve askıntı olan kişiye haddini bildirmek gerekir ki bir daha ne sana ne de bir başkasına bu tarz bir yaklaşımda bulunamasın.

yorumu kesin bir dille yazdığın için bana yargıtay kararlarını çağrıştırdı. kıskançlık konusunu bizatihi seçmedim yani.

Bu konuda çok hassasım. En yakın arkadaşım olsa bunu yapan artık eski en yakın arkadaşım olur.

bu konu fazla abartılıyor. benim sevgilime yapılmadığı sürece benim açımdan hiçbir problem yok, ben de yaparım.

bir sevgilisi olan kiza max meraba meraba.
yalakalik ve fazla samimiyet bana gore deil iyyyyyy

Yaparlar.

Cunku oylesi daha ilgi ceker

Geri