Sevgilisi olduğu halde bir erkek neden saklar bunu?

Konu sahibi son olarak 4819 gün önce görüldü
Sevgilisi olduğu halde bir erkek neden saklar bunu ?

Başka iyi sevgili bulmak içim :D Kızlarla konuşmamayı kesmemek için.. :D

Kısmetleri kacırmamak icin

Şerefsiz olduğu için

Sevgiliyi bırakın, evli olduğunu söylemeyenler bile var...:icon_yillarcaezildi

Başka kızlarla da oynamak ,gönül eğlendirmek varken neden söylesinler. :pat::bunepeki:

Genelde 2 kızı idare etmek için başvurulan yöntem ama dikkatli olunmalı püf noktaları vardır.

Eğer 2 kızı idare etmek isterseniz kendinizi face de arattığınızda çıkmamanız lazım. Bahane basittir ;
'' Aşkım, kimse eklemesin diye kapattım aramayı bulamayacaklar beni ''

Bu büyük + olur kızın gözünde, böylelikle avantaj sizde olur. Bundan sonra mesajları bol bol kontrol edin diğer kızın yanındayken ötekisine annemlerleyim, toplantıdayım gibi yalan söyleyince iş çözülür. Kafanıza göre takılın, isterseniz işiniz bittiğinde tekrar face inizi düzeltin yada düzeltmeyin öyle kalsın :D

Genelde 2 kızı idare etmek için başvurulan yöntem ama dikkatli olunmalı püf noktaları vardır.

Eğer 2 kızı idare etmek isterseniz kendinizi face de arattığınızda çıkmamanız lazım. Bahane basittir ;
'' Aşkım, kimse eklemesin diye kapattım aramayı bulamayacaklar beni ''

Bu büyük + olur kızın gözünde, böylelikle avantaj sizde olur. Bundan sonra mesajları bol bol kontrol edin diğer kızın yanındayken ötekisine annemlerleyim, toplantıdayım gibi yalan söyleyince iş çözülür. Kafanıza göre takılın, isterseniz işiniz bittiğinde tekrar face inizi düzeltin yada düzeltmeyin öyle kalsın :D

Hemen dediğini yapıyorum dermişim :D

Denenmis onaylanmistir o erkekten uzak durun.. hatta bu bir kadin bile olabilir cinsiyeti hic fark etmezher trlu tehlike

çok eşlilikten yana idiottur sallanmazlar pek zaten

Öncelikle bunu sadece erkekler yapmıyor .Soruya gelince sevgilisi var ama sevmiyordur gönül eğlendiyordur sonu vahim olur o kişinin :D

aramızda bu kadar uzman arkadaş varken "Her Doğru Her Yerde Söylenmez" bile diyemedim ya la :zuha:

genelde karektersizlikten, ********likten ve samimiyetsizlikten gizlenir böyle şeyler sevgisinde bile samimi olamayanlar için normal tabiki böyle şeyler...

Birde pozitif tarafı var ilişkisine yapılacak alçakça saldırılardan sevdiğini ve sevgisini korumak isteyenler olabilir fakat bu durumda insanların hal ve hareketlerinde farkedilir değişimde olması gerekmektedir...

Randevu evlerinden düşmeyen bir erkek evleneceği kızın ne diye bakire olmasını şart koşar kadar saçma ve cevabı çelişkiler abidesi olan bir soru.

Ne güzel açıklamalar yapmışsınız.Hepinize azıcık azıcık katılsam bende bir yorum yapmış olurum .

Neden olacak gözü dışardadır doyumsuzdur yetinmeyi bilmiyordur adam değildir.

Fazla mal göz çıkarmaz hesabı yedeklemek ister.

Erkek olarak değilde genel olarak konuşmak lazım. böyle konularda erkek neden böyledir veya kadın neden böyledir yazmak yanlış olur..
Biri saklıyorsa sevgilisi olduğunu;( eğer yeni başlamışsa) ; önce kendisi emin olmak istediğinden olabilir. bu yargınamaz zaten.
Bir diğeri ise ( Uzun süre olmuşsa); karaktersizliktir.. Başka açıklaması yoktur..

Geri