Sevgilisi olan erkeklerle ilgilenen kızlar

Konu sahibi son olarak 196 gün önce görüldü
Var böyle tipler
Lakin sonları husranla son buluyor etme bulma dünyasi

ByAVZX2CYAAbJjp.jpg

:D:D:D

Erkegin tavri onemli tabi. Erkek postalasa ilgilenemez. Yine herseyin basi erkekler onlarda bitiyor. Kizlarda az degil de neyse.

Bunun sebebini gerçekten merak ediyorum. Bazılarına alyanslı erkek çekici geliyormuş. Manyak mısınız olum?

Benim sevgilim hepinizi dover :T:

böyle bi yedekte köşede dursun
belki ayrıldığı zaman lazım olurum diyen tiplerdir.

Olabilir yapiyolar yani iliski durumu nisanli adama bile yuruneye calisiyolar napak ölekmi. Erkekte ilgilensin sonuc belli. Hic bir erkek sevdigi kizi sevisecegi kiza degismez ama sevisir iste buda normal ben ne anlattim yaaa ben bile anlamadim:nee:

Forumda epey örnekleri mevcut. (ilk kez hedef aldım ama hak ettiniz zilliler)
Yüz bulamayınca bana da düşman oluyorlar herhalde alsjdj

son zamanlarin trend'i erkek kuma ee hep erkekler kuma getirecek degil ya..

paylaşmayı sevmek güzel de, abartıya kaçmamak gerek. dozunu ayarlamayanlardır bunlar ya da paylaşım olayını biraz yanlış anlamışlardır. :d

bir erkekle evlilik yada bağlılık durumlarını düşünmeyen bayanlar. Halbuki bilseler her erkekle bu düşünce olmadan yaşayabileceklerini büyük ihtimalle yanında bayan olan erkeklere de pek yaklaşmazlar.

Aşık olabilirim, kör kütük.. Sevebilirim delice.. Çabalayabilirim günlerce belki de aylarca bekleyebilirim ama asla ve asla bırakın sevgilisi olmasını, konuştugu sohbet ettiği sevdiği olan bir erkekle ilgilenmem. Olması gerekenin bu oldugunu düşünüyorum.

Mutluluktan başka şeyler arayan kızlardır.

Diğer kızdan daha üstün ve cazibeli olduğunu gösterme çabası da denebilir..

Bu kadar basitleşebilen kızlar var mı cidden.
Yazık.

Erkek surada iki sey yapabilir:
1. Yuz vermek, onlarla da ilgilenmek.
2. Onlarin ilgisini engellemek, geri cevirmek, yuz vermemek. Bir erkek bunu yaptigi an, kizlar nekadar isterlerse istesin, ilginemezler.

Secim erkeklerin.

Geri