Sevgilisi olan bi kızın başka bi erkeğin arkasından saatlerce konusmasi

• Kullanıcı Cenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3487 gün önce görüldü
Benim sevgilim instada gordugu bi çocuğu çok beğenmiş ve markasıyla bunun arkasından bissuru konuşmuşlar fiziği ,güzelliği vs
Ona göre bissuru ünlü kız bunu takip ediyormuş yani buda unluymus
Çocuğun ünlü falan olduğu yok
Benden başka erkeklerde hoşuna gidiyor demekki sizce dogru bi sizlanmami bu

Sevgilin başka birini beğendiğini sana mı anlattı?
Bu ne rahatlık

Benim sevgilim instada gordugu bi çocuğu çok beğenmiş ve markasıyla bunun arkasından bissuru konuşmuşlar fiziği ,güzelliği vs
Ona göre bissuru ünlü kız bunu takip ediyormuş yani buda unluymus
Çocuğun ünlü falan olduğu yok
Benden başka erkeklerde hoşuna gidiyor demekki sizce dogru bi sizlanmami bu

Sevgilin bir çocuğu beğenebilir. Buradaki asıl sorun sana beğendiği erkeğin ünlü olduğunu söylemesi. Bunu neden yapar? Bu erkeği beğendiğini söylemeye cesaretinin olmaması, senin onu terk edeceğinden çekinmesi, itiraf ederse genel ahlak kurallarımıza istinaden onu aşağılayıcı kelimeler kullanmandan sakınması vb. gibi sebepler olabilir.

Bir insanı beğenmekle, ondan hoşlanmak ayrı şeylerdir. Senin sızlanman doğru değil.

Bir insanı beğenebilir evet fakat arkadaşıyla arkasından konuşmak nedir? Muhabbet muhtemelen ''ne kadar yakışıklı, ne kadar kaslı vs vs'' diye uzar gider. Beğenirsin bir kere dile getirirsin konuyu uzatmazsın. Uzun uzuya konuşup instagramda çocuğu kimlerin takip ettiğine kadar araştırma yapmak art niyet oluşturur kardeşim. Bilmiyorum bu konuda ben mi çok geri kafalı yada yobazım ama durum bu maalesef. Eğer bir troll başlığı değilse, yol ver gitsin.

Benden başka erkeklerde hoşuna gidiyor demekki

Dünyanın kanunu bu hacı gerçekçi olmak acı bişi ama hatayı sen değil etiklik yoksunu kız arkadaşın düşünsün yaptığı büyütülcek bişi değil herkesin hoşuna başka biri gidebilir önemli olan bunun ne şekilde olduğudur ve birine anlatmanın heleki sevgiliye anlatmanın doğruluğu bi hayli düşük oran bir bayan erkek arkadaşına (aşkım bu adam çok yakışıklı) diyebilir ama bu karşı tarafa (kıskan beni efil efil yüceliyim bulutlara) demekken çoğu zaman bir başka zamanda normal bir yaklaşımdır dediğim gibi bunu ne şekilde aksettiğine bağlı karşı tarafa (aşkımmm erife bak yaaaa ayyyy ateş basıo) demekle ( aşkım yakışıklı adam gerçekten ) he denmese daha iyi sonuçta karşı taraf , ona bakarsan adrina lima da aldatılabiliyor pek kafana takma yani , başka birini beğendini sana ballandırarak anlatıorsa sende başka kızlara bak ama ona söleme (biz erkekler bu konuda daha hayvanız kabul edelim ama ) övünsün şayet anlattığın gerçekse ve sana bunu anlatırken gözleri parlıyorsa o kötü biridir ve muhappet okadar uzuyorsa adam muhtemelen zencidir...

benim avratta instagramdan takip ettiğim ünlülerimi aldı elimden :liv: bence sen de öyle yap

Bunu sadece kız arkadaşın üzerine yormak olmaz. Bu erkekte de aynı bir durumdur. Sadece senin kız arkadaşının senin yanında uzun uzadıya başka bir erkeğin fiziki yada farklı bir özelliğinden bahsetmesi huzur kaçırıcı. En kısa zamanda ayrılık en iyisi. Neden dersen o kızın gözü zaten dışarıda olduğu belli ki zararın neresinden dönersen kardır. Bunu sadece erkek yada kızın üzerine yormakta saçma, bu eşya da olabilir gözü dışarda olan bir insan için eşya, erkek yada kız farketmez hepsi için durum aynıdır.

Bu konuyu uzun uzun tartışın ve mümkünse bi' ortak payda da buluşamayın.​

Yani insanlar birileriyle birlikteyken başka insanları da beğenebilir ki bunda bir sorun yok bence

kızlar benim arkamdan
konuşabilirsiniz

Oya kiii "mikrofona" konuşsa kay'da değer birşeyler olabilir. Oh ewet

Insanin dogasi monogamiye ters.

beraber film izlerken burak ozcivit de yakışıklı adam ama diyordu, ne diyim değil mi? diyim, uzatmıyor allahtan elindeki ile yetiniyor kızcağız.

Ne istediğini bilmeyen veya yaşamından memnun olmayan insanların, etrafındakilere sürekli ilgi duymasına şaşırmıyorum fakat bu insanları hayatında tutup 'bile bile lades' diyenlerin sürekli yakınmasına çok şaşırıyorum çünkü görünen köy kılavuz istemiyor.

o değil sevgilisi olmasına ragmen millete canım cicim özledim diyenler ne olacak peki? abbaaw

Bence çocuk mesajları okudu baştan fail

Geri