Sevgilisi olan adamdan hoşlanmak.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Macera peşinde koşmaktır ve bir nedeni de - bana göre- yasak olan her şeyin cazibesinden kaynaklıdır.

Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Ufak tefek cinayetler ve Yasak Elma izlemediniz sanırım.
Şanslısınız

Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Ufak tefek cinayetler ve Yasak Elma izlemediniz sanırım.
Şanslısınız

Bir televizyon annem bir televizyon babam esir alınca mecburen baktım biraz. Klasik Türk dizisi işte ne olacak, hemen aşk meşk dedikodu işleri.

yasak elma her zaman insanlara cazip gelmiştir :D

neden sap sap dolanıp duruyorum
diyordum
sebebi buymuş

Arkadaşımdan ayrıldıktan sonra hoşlandığım oldu.
Diyalog kurmamış, dikkat etmemiştim. 1-2 görüşmeden sonra bana düşündürdüğü şey; çocuk fizik,kimya, vahşi doğa herşeye hakim, ilgi alanları beni cezb etmiş. Bu çocuk ona fazla dedirtmişti.
İlinti: çocuk diyorum o zaman 25 yaşındaydık.

Son düzenleme:
Mucize Doktor denen diziye baktım biraz, nedir bu sevgilisi olan adama aşık olma hastalığı.
7 milyar insan var dünyada hepsi birbirine benziyor zaten.
Işte böyle başlıyor Zaten her şeyi yozlaştırmak önce filmlerde hoş gösterilir sonra Birliği'nden duymaya başlarsınız sonra sıradanlaşır ve en sonunda ne olur biliyor musunuz Hani sizin için önemli olan ahlaki değerler var ya bir bakmışsınız geri kafalılık olarak adlandırılır olmuş modernlik buysa ben almayayım teşekkürler

her şey insan içindir. önemli olan o dürtülerine sahip çıkıp onu bastırmak zira sevgilisi senin en yakın arkadaşın da olabilir. empati yapmak lazım, en yakın arkadaşınızın sizin sevgilinizden hoşlandını düşünün. evet kabul ediyorum çok boktan bir durum

Hira'nın dediğine katılıyorum adam mı kalmadı doğrusun ortada bir terbiyesizlik edepsizlik varsa adamlara mal ediliyor kadınlara asla bir şey yok tarih giden baştan çıkaran olsa da mağdur Olur mu canım Zaten normal hayatında da kısa etekli gezip zaten öyle işveli bakışlar hayatın normalliği sıradanlığı değil mi suçlu her halükarda Erkek olmalı Evet kesinlikle ben kadın erkek eşitliği istiyorum çünkü neyse dediğim gibi her halükarda suçlu erkek kadın hep mağdur böyle bir düzen yok ya bir kere de Allah için kendinize karşı samimi olun dürüst olun

Şimdi çıkıp birileri sadece hoş görünmek amacıyla erkek olduğu halde bana laf atabilir dikkat bu kişi kesinlikle birilerine yaltaklanma derdindedir Hani bilginiz olsun İyi kötü polis oyunu var ya öyle bir şey olacak bakalım iyi polis kimmiş Biraz sonra görürüz

Hayır benim anlamadığım da en çok şu kadınlar aldatılmaktan dolayı çok muzdaripler ya hayır bir erkek kadınını başka bir erkek ile aldatıyorsa tam bir şerefsizliktir doğrudur ama bir erkek kadınını başka bir kadın ile aldatıyorsa suç kimde acaba mutluluğu evinde bulamayıp dışarıda Ara yanında mı yoksa eşine mutluluk moral vermek yerine her şeyi şikayet edip mutsuz bir yuva mutsuz bir aile portresi çiz enlemi düşünün

Geri