Sevgilinle Uçurumun Kenarında Öpüşüyorsun Birden Seni Aşşağı İtti ! Ona Son Sözün Ne

Konu sahibi son olarak 4746 gün önce görüldü

Sevgilinle Uçurumun Kenarında Öpüşüyorsun Birden Seni Aşşağı İtti ! Ona Son Sözün Ne

• Kullanılan toplam oy
    17
Öyle bir yerde öpüşmem, ikincisi öyle bi yere gelmişsem muhtemelen ben atmayı planlıyorumdur.

Ölüler konuşamazdi ya hani ?

uçurumun kenarında öpüşmek gibi bir fantezim olamaz yükseklik korkum var

Rüzgar tersine dönerse ben sana aşağıdan el sallarım meraklanmaa

Niye sevgilimle uçurumun tam kenarında öpüşüyorum? Şeyde öpüşelim, sahra çölünün tam ortasında, 50 derece sıcaklıkta. Madem öpüşme mekanı olarak değişiklik ve heyecan arayışındayız.

Niye sevgilimle uçurumun tam kenarında öpüşüyorum? Şeyde öpüşelim, sahra çölünün tam ortasında, 50 derece sıcaklıkta. Madem öpüşme mekanı olarak değişiklik ve heyecan arayışındayız.
Soru iste olm ne demek niye? Senin ruhun bedevi , araplarla ilgili konularda yuceltmelerin nedeni belli oldu asfjk

Yıl 2026 evet ama ya çöl aslanı çıkarsa.. Dersiniz artık hay ben böyle aşkın meşkin ızdırabına diyee..

uçurumun kenarındayken bile
sevdiceğizime kötü bişey dememişim

yapacağın işe..

Küfürlü beddualı bir şeyler derdim

Geri