Sevgilinizle Nasıl Tanıştınız?

Konu sahibi son olarak 3029 gün önce görüldü

Sevgilinizle Nasıl Tanıştınız?

• Arkadaşlar aracılığıyla

Kullanılan: 3 9.4%
  • MSN, Icq aracılığıyla

Kullanılan: 1 3.1%
  • Forumda

Kullanılan: 3 9.4%
  • Diğer

Kullanılan: 25 78.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
Henüz tanışmadık :kiki:

bir gün yolda yürüyordum. bir şarkı duydum. kalbim acıdı. bu kadar

Hangisiyle aşsldfk:p Şaka şaka sevgilim(eski) Tuğba'nın çocukluk arkadası, Tuğba da benim oda arkadaşım öyle tanışmıştık. (:

baktım insani yollarla tanışabileceğim yok ellerinde kitaplarla yıldız teknik üniversitesinden çıkan on numara bi hatuna arkadan çelme taktım yere düştü kitapları savruldu. yardım etme bahanesi ile yaklaştım tam kitapları almak için eğildim ki ''napıyosun sen yeeaaağğğğ gerizekalı hayvan pislik insan sktir git'' diye bağırmaya başladı. nerde yanlış yapıyorum bi bulabilsem.

Kavgada tanıştık ;D sağlam dayak attım

baktım insani yollarla tanışabileceğim yok ellerinde kitaplarla yıldız teknik üniversitesinden çıkan on numara bi hatuna arkadan çelme taktım yere düştü kitapları savruldu. yardım etme bahanesi ile yaklaştım tam kitapları almak için eğildim ki ''napıyosun sen yeeaaağğğğ gerizekalı hayvan pislik insan sktir git'' diye bağırmaya başladı. nerde yanlış yapıyorum bi bulabilsem.

O çelme olayını sen değil de bir başkasına üç beş bişiler verip yaptırmış olsan ve o an yardıma gitsen belki durumlar daha farklı olabilirdi diye düşünmedi değilim.

Tanisinca gelip tekrardan yazabiliyormuyuz ?

Kendi şirketlerinde birlikte çalışıyorduk, uzun uğraşları sonucu ikna etti ve şuan nişanlıyız. :zhl:
Şimdi ben bankada o şirketinde tabi ki. : )

Him: )))
Aynı sirkette çalışıyoruz.
Arkadaşlar aracılığı ile ilk kez sohbet ettik.
Ne zaman kafamı kaldirsam bana bakışlarını görüyordum ve sinir oluyordum.
tatile gittiğim gün Alibeyköy otogardan nasıl binecegimi arkadasa sorarken hemen arkadan bir ses: "benim evime çok yakın ben bırakırım istersen"
Ben tabii teşekkür ederim zahmet olmasın vs derken peki diyerek kabul ettim yolda sohbet etmeye başladık.
Benim otobüs saatine kadar bi yerlerde oturduk sohbet muhabbet derken ...
ben tatile gittim tatilde iken her gün yazdi: p
Istanbula dondugumden 2 gün sonra ise beni akşam dışarı davet etti en sevdiğim mekan onunda en sevdiği yermis çok hoş bi tesadüf oldu ve öyle başladık. 2 aydır beraberiz ve aynı çatı altında çalışmak ve sevgili olmak çok zormuş hele de sevgiliniz kiskancsa ikinizden birisi işten ayrilmali bence : ))))

Geri