Sevgilinizle Nasıl Tanıştınız?

Konu sahibi son olarak 3030 gün önce görüldü

Sevgilinizle Nasıl Tanıştınız?

• Arkadaşlar aracılığıyla

Kullanılan: 3 9.4%
  • MSN, Icq aracılığıyla

Kullanılan: 1 3.1%
  • Forumda

Kullanılan: 3 9.4%
  • Diğer

Kullanılan: 25 78.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
Arkadaş aracılığı tanışmıştık. Mazi işte.d

Çalışırken birden tepemde dikilen birini gördüm kafamı kaldırdım baktım pis pis bakiyor "buyrun bi sorun mu vardı? " diye başladım....

Başlayis o baslayis xd

Arkadaş aracılığıyla tanıştık :dyg:

oha hemen anlatman lazım hemen :cici:
26 mart yap aynı anda nisan yapalım :asd:

abartma la o kadar değil sen de :honk: Henüz nişana hazır değilim bi hazırlaniim borçlarımı falan ödeyim arabamı falan aliim de yaparız ya :honk:

işe gitmek için hergün kullandığım sıradan hayatımı idam ettirdiğim bir otobüs durağı vardı , işim gereği cebimde asetatlı kalemle gezerdim canım sıkılırdı durakda beklerken bende durağın köşesinde durakda oturan bir bayan resmine bişiler karalıyım dedim , üzerinde bir yağmur bulutu vardı , bende bir şemsiye çizdim ve 5 dakka sonra otobüs geldiğinde binip gittim.

ertesi gün tekrar durağa geldiğimde aklımda bilbooard yoktu tesadüfen orda olmamdan dolayı bakmış bulundum ve birinin bir arabaresmi çizdiğini gördüm oturan bayan resminin yanından geçerken yol kenarındaki suyu sıçratıomuş izlenimi verilmişti arabaya güzel bir çizimdi yuh lan dedim , o an aklıma bi cinlik geldi ve bayanın hemen yanında oturan biri varmış gibi bir adam resmi çizdim yanına adam ceketiyle siper edip bayana yerden sıçrayan suyun gelmesini engellemeye çalışıodu , bi nevi o araba resmine atıf yapmıştım

neysee herzamanki gibi ordan ayrıldım tabi , ertesi gün bişi çizicekmi biri diğe merak ediodum , sabah oraya geldinde bayanla erkek resmi arasında duran bir soru işareti çizildiğini farkettim , şansıma kalemim kırmızıydı biraz düşündükten sonra soru işaretinden bir kalp yaptım güzelde oldu hani araya hafta sonu girdi ve 2 gün durağa falan uğramadım aslında bir umudum yoktu

pazartesi günü bir kış günüydü ve yağmur acayip yağıyodu , koşa koşa hızlıca durağa gittim elimde şemsiyem ile baktım durakda bir bayan ve ben varım durağında herhangibi çatısı yoktu şansa gittim hemen şemsiyemi tuttum bağırabilceği düşünceside aklıma gelmediş değil ama o yağmurda hani taş olsa ortadan 2ye ayrılırdı eminim .d şemsiyeyi tutarken herhangibi edepsizlik etmedim.

sonra bi baktım elinde bir kalem vardı , merhaba şemsiye almamıssınız bu yağmurda dedim , evet unuttum evden acele ile çıkınca dedim , bende evden acele çıkıp başkabirinin benim ecelim oluca nerde aklıma gelirdi dedim , nasıl dedi , resim çizmeyi severmisiniz dedim evet dedi , sizce dedim şu ambians ortasında bir araba hızlıca yanımızdan geçip su sıçratmaya kalksa ve reflex icabı ceketimi size sper etsem nasıl olur dedim , bayan uyandın , kaçtane ht15 kaç otobüs geçti bilmem ama yağmur dinene kadar orda sohbet ettik mıh gibi kalmıştık şaşkınlık ve sevinçten .d şaka lan şaka forumda tanıştım ben türkiyede nerde gidipte birine şemsiyeni tutupda ama o bndm çizen diğip , seni bi çizerim görürsün sapık demicek bir toplum .d.d.d

ay hangisini anlatayım bilemedim xd

bi keresinde okeye 4 ncü diye gittigim ortamdan boşta olanı ayıklamıştım

Sakarya Sapanca Güral Otel'de tanıştık. Koca otelde benden başka fötr şapka takan bide bu vardı. İlk gördüğümde ilk baktığımızda birbirimize tebessüm ederek geçtik. Sonra akşam yemeğinde masasına oturdum konuştuk. Yemeğin peşine otelin alkol yerine geçtik içerkende muhabbete devam ettik. Gece on ikide otel o bölümünü kapatınca benim odada devam edelim dedim odada içmeye devam ettik iyice kaynaştık. Sonra ten uyumu oluyomu baktık. Sabah uyandığımızda ten uyumu olmadığını farkettik. Olsun bir kez daha bakalım dememin üzerine bir ten uyumuna daha baktık. Peşine evet olmuyomuş bu uyum deyip ayrıldık.

Geri