Sevgilinizle kavga ettiniz, onu geri kazanmak için ikna edici cümleniz nedir?

Konu sahibi son olarak 56 gün önce görüldü

Sevgilinizle kavga ettiniz, onu geri kazanmak için ikna edici cümleniz nedir?

• Sen bensiz, ben sensiz olmaz

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bir küçük anlaşmazlık için bizi kaybetmeye değer mi sevgilim

Kullanılan: 2 8.0%
  • Özür dilerim

Kullanılan: 7 28.0%
  • Ben ettim sen etme

• Kendimi resetledim

Kullanılan: 1 4.0%
  • Bana bir şans daha ver, bu verdiğin son şans olsun.

• Vallahi seni çok özledim...

Kullanılan: 2 8.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 13 52.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
oLsun pEk Etkileyici oLmazsın gibime geliyor :D

Sopa yememişin sen sanırım hic :D

Cok uzak deiL o GÜnler Sanırım koru Kendini :haha:

Sonya kankacm ne olacak benim cumlem aryomusun yoksa cktm pencereye atacam kendimi yapmazsam agdiyim falan diyorum. Hic durmadan seni seviyorum.msji atyorum cenemden usanp barsyo :D

Bende; bak 26.katttan aşağa attıyom kedimi geliyorsan gel derim:D

En dogrusu kanka laaa sen kime diyon bildigimce sevgln yok bendeeeennn habersiz bir halt yiyosan oyarm gozunuuuu tamam tum ksmetlerine mani oluyor olabilirim ama bana sormadan hareket edemen geberdirimmmmmn

suc bendeyse ugrasirim, ama ucuz numaralar laflar yapmam oyle var benimde Bir sirrim :)

En dogrusu kanka laaa sen kime diyon bildigimce sevgln yok bendeeeennn habersiz bir halt yiyosan oyarm gozunuuuu tamam tum ksmetlerine mani oluyor olabilirim ama bana sormadan hareket edemen geberdirimmmmmn
Olunca dicem kanka :D şuanlık daha bişey yok olunca zatı ilk sen bilcen yine kankacım ayıpsın:D

Kanka nikahlandktan sonra de bana cnk bozuyorum ben senib asklarni :zuha:
:D Ne güzel insan kendini bilince kanka canın sağolsun nediyim?:D
"Kalırsa; senindir!.. Kalmazsa; zaten hiç senin olmamıştır!.." :D bu felsefe geçerlidir kankacım:D

"Senin gibi olgun , düşünceli tatlı bir kıza yakışıyor mu hiç böyle basit konular yüzünden kavga edip küsmek.Gel hadi barışalım bak sana ne anlatacağım , geçen gün yılmaz hocalarla lokalde oturuyoruz" diye devam eder...(işe yarar genelde )

Geri