Sevgilinizle İnternetten Öpüşmek İster miydiniz?

Konu sahibi son olarak 4106 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
868_Kissenger_large_verge_.jpeg

Geliştirilen özel donanım ve yazılımla ağız ve dil hareketleriyle doku hissiyatının aktarılması sağlandı. CBCNews’da yer alan habere göre; Lovotics’in son tasarımı ‘Kissinger’ adlı robotvari ürün sevgililerin internet üzerinden dudak dudağa öpüşmesini mümkün kılıyor.

Cihaz şöyle çalışıyor: Bir taraf Kissinger’ın dudaklarını öpüyor, dokunma sensörleri hareketi karşı tarafa iletiyor. Öpen kişinin dudak hareketlerine göre Kissinger da hareket ediyor.Silikondan yapılan dudaklara sahip olan Kissinger, eylem sırasında öpüşmeyi taklit eden sesler de çıkarıyor.

[YOUTUBE]oSckuNlzQdM[/YOUTUBE]

hhahha:zuha::zuha: gülüyorum ama iğrençmiş nedir daha neler duyucaz..

ne alakası var arkadaş insanlara saçma sapan şeyleri öptürüyolar aynı hissiyatın gerçekleşmesi imkansız :)
Yok o değil bu işin devamını düşünemiyorum yeni yeni şeyler bulup degişik sapıklıklara yol açacaklar.

Böyle daha hijyenik, hiç olmazsa karşı tarafın ağız kokusunu iletmez, hastalıklardanda korunmuş olur, insa oğlu...:haha:

Yapıcak bişi yok böyle bi teknolojiyi takip eden de belli bir kitle var :kiki:Sakın yanlış anlamayıp benii siniir etmeyiiin:zuha::zuha::zuha:

Mutlak surette ihtiyaç sahipleri ve bu teknolojiyi kullanacak birileri her zaman vardır...:D

Kör satıcının, kör alıcısı olurmuş...:D

Haklısınız parlak zekaların elinde çok değişik işlerde kullanılabilir bu :d Bi yaşıma daha girdim :D

Hoşgörülü olalım lütfen :haha::haha::haha:Bence tamamiyle masumane bir aklın ürünü bu cidden bak öleeee hissediyom :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:

dikkatli baktım domuz bu ya domuz öpülürmü be iyk :D:D:D

Başka rengide varmı acaba, siyah ve pembe dışında...:zuha:

Bu fetişizme giriyor psikolojide sapkınlık yahu :) gerçeği varken niye internetten öpüyorum .d

bu forumlarda opusme gıbı sevgılıyle yapılacak seyler gıbı konu acılınca dıkkat edıyorum sayfalarca yorum yapılıyo ne cok sevılıyo boyle konular

ya oyuncagı başka biri öperse ne olacak :D o zamanda aldatmış mı oalcak sevilisisni bu nasıl iş ya :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri