Sevgilinizle hangi nedenle ayrılırsınız?

Konu sahibi son olarak 3315 gün önce görüldü

Sevgilinizle hangi nedenle ayrılırsınız

• Beni aldatırsa

Kullanılan: 7 36.8%
  • Yalan söylerse

Kullanılan: 4 21.1%
  • Ortak noktamız olmazsa

Kullanılan: 0 0.0%
  • Beni aramazsa

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yorum

Kullanılan: 8 42.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Tabiki de aldatırsa ayrılırrım :S

Yaşamadığım bir durum hakkında bişey diyemem...

Hayatımın kalan kısmında da yaşamayı hiç düşünmüyorum...

arabasını kullanmama izin vermezse :))))

haberim olmadan benden ayrılırsa, bari haber ver yani değil mi?

Beni aldatirsa,yalan söylerse,beklentisi sevginin disina cikarsa,benden ilgi bekleyip ilgisiz davranip bir de hakliymis gibi beni suclarsa cekemem ayrılırım.

İlgisiz oluşum. Odunlugum, zırt pırt seni seviyorum dememem. Onu onemsedigimi ondan baska herkesin bilmesi. Onla konuşma bundan uzak dur şuna dikkat et diye surekli mudahale edip genelde haklı çıkmalarım. Sorumsuzluğum, bir o kadar da sorumluluklarım. Bazı şeyleri dile getirmeyipte, anlamasını beklemem. Bir çok şeyi dalgaya almam. Tartışmalarda kafamın zehir gibi çalışması, dengesiz, serseri, itin teki olusum falam. Basıyorlar tekmeyi. <3

Bende aldatılınca yol alıyorum. Sen bunu hak ettin dersin ama değil. Böyle değil. (:

İlgisiz oluşum. Odunlugum, zırt pırt seni seviyorum dememem. Onu onemsedigimi ondan baska herkesin bilmesi. Onla konuşma bundan uzak dur şuna dikkat et diye surekli mudahale edip genelde haklı çıkmalarım. Sorumsuzluğum, bir o kadar da sorumluluklarım. Bazı şeyleri dile getirmeyipte, anlamasını beklemem. Bir çok şeyi dalgaya almam. Tartışmalarda kafamın zehir gibi çalışması, dengesiz, serseri, itin teki olusum falam. Basıyorlar tekmeyi. <3

Bende aldatılınca yol alıyorum. Sen bunu hak ettin dersin ama değil. Böyle değil. (:
Tamda budur:)

fenerliyse ayrılıp barışıp dakkasına bidaha ayrılırım o derece hani

Geri