Sevgilinizle ,Eşinizle Tartışırken Bir Tokat Yediniz Ne Yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 984 gün önce görüldü

Sevgilinizle ,Eşinizle Tartışırken Bir Tokat Yediniz Ne Yaparsınız?

• Hemen karşılığını veririm

Kullanılan: 1 16.7%
  • En kısa yoldan ayrılıp ilişkimi bitiririm

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hiçbir şey yapmam, tartışmayı bitirip olay büyümesin diye uzaklaşırım

Kullanılan: 3 50.0%
  • Onu uyarırım, konuşmaya çalışırım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
bulunduğumuz yeri terkederim nede olsa bayan.

Gerektiyse problem değil.p

Bu çok zor bir şeymiş gibi geliyor. Bu kadar cesur olamaz , kontrolünü kaybetse bile yok yapmaya cesaret edemez. Benim vereceğim tepkiden çekinir.

Çok absürt bi vaka.. Bu denli bi durumda fiziksel temasın şiddetide önemli tabi. Ama ben tepkimi asla ve asla şiddet eyilimli bir davranışa dönüştürmem. Sözlerimle gerekli cevabı Tokat gibi atabilecek potansiyele fazlası ile sahibim vesselam. ;)

Aklima geldikce deliriyorum:liv: bi taksiye bindirip bir daha gorusmemek uzere gondermistim

Saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle şarkısı geldi aklıma aksjsksk

Bitirme sebebim.
Kabul etmeyeceğim iki şey vardır.
1 şiddet,
2 aldatılmak.

ağzının ustune godum mu oturturum :pppp

11 yasinda babamdan yedigim tokatla evi terk etmeye meyillenmis insanim ben be .p O tokat ona yimrih olarak geri doner .p

Ben 7 yaşlarında babamdan yediğim ilk tokat sonrası anlatılanlara göre sinir krizi geçirip, bayılmışım. fdalskhfds Ben hayal meyal hatırlıyorum, yüzümü tutup ağzımın açık kaldığını. Tabii o kadar koru, pohpohla sonra tokat at. Gerçi ciddi derecede hak etmiştim yine de son tokatı oldu. Mekanı cennet olsun.

Yine aynı şekilde sinir krizi geçirebilirim tabi önce ufak çaplı bir şok geçirdikten sonra.
Allah vermesin, sevgili terk edilir de ya evlenme gibi bir hatada bulunulduysa? Boşanmanın kolay olduğunu düşünmüyorum hele de çocuk varsa.

Bugün tokat atmaya cüret eden yarın neler yapmaz.. İşin içine bir kez şiddet girince devamı muhakkak gelir.. Tokat attığı an herşey biter.. :hıı:

Şairinde dediği gibi; yunus tokatta yemez, tokatta atmaz.

Hiçbir şey yapmam, tartışmayı bitirip olay büyümesin diye uzaklaşırım.
Büyük ihtimal duygusallığımdan ötürü ağlayacak olurum.

Geri