Sevgilinizle en çok neyin uyumlu olmasını isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

Sevgilinizle en çok neyin uyumlu olmasını isterdiniz?

• Hayat görüşü

Kullanılan: 1 16.7%
  • Kişilik

Kullanılan: 2 33.3%
  • Zevkler

Kullanılan: 0 0.0%
  • Huy

• Kültür

• Aile yapısı

• Boy

• Fiziksel görünüm

• Sosyal Konum

• Ekonomik durum

• Eğitim

• Kullanılan toplam oy
    6
Damak zevki onemli arkadaslar, evlenince buyuk sikinti... Hayal aleminde yasamanin anlami yok.

hayat görüşü, kültür ve ten uyumu isterim.

Damak zevki onemli arkadaslar, evlenince buyuk sikinti... Hayal aleminde yasamanin anlami yok.
bu cok dogru. ayni memleket ama farkli bolgeden de olsan yemek kulturu farkliligi olabiliyo, damak tadi da. kendi kardesim ve damadimizda gordum bunu.

• Beğen
Tepkiler: W
ayda en az 10 bin kazanmalı maaşı iyi olmalıki yanımda ezilmesin canım sevgilim .s
Ben bu ay 33 bin kazanmışım. Ancak bu gelirde kuaforden aldığım kira ve otopark geliri yok. hala bekarım canım.
sence bu yokluk kısmını nasıl yenerim.

Edit : Şahsen kendi adıma söyleyecek olursam en önemlisi esmer olmalı elinin lezzeti olmalı güzellik gelip geçicidir. Çünkü Ajda pekkan bile kaç sefer estetik oldu hala pop star. Aile yapısıda önemli tabiki siyasi görüşü var birde bunun ancak şu var en önemli şey derseniz Ten uyumudur o olmazımdır.

Her zaman belirttiğim üzere doğru kullanlan bir zeka ve donanımlı olması önceliğim... Bu ikisi yoksa gerisi hiçbir anlam ifade etmiyor.

Üf sevgililik falan canımı sıkıyor..Olmayışı benim için en sağlıklısı. Gelgit aklı kendinin olsun.

Ten uyumu olunca hepsinin üzeri örtülüyor sanki .
Çok alakasız çiftlerin birlikteğinin baska bi acıklaması gelmiyor bana .

yazarsam kızlar dm yağmuruna tutup cıkma teklifi edebilir yazmıyım en iyisi o_O kıpsssss

Oyle biri yok baba. Tek tabanca en iyisi.

Ten uyumu olunca hepsinin üzeri örtülüyor sanki .
Çok alakasız çiftlerin birlikteğinin baska bi acıklaması gelmiyor bana .
En baba seksin 1 saat sürdüğünü düşününce pek ten uyumu burada devreye girmiyor sanki..

Gülerken ağzı kulaklarına varsın

--sad post---zekamın uymasını isterdim. o benden daha baskın çıktı. ikimiz de gerizekalı olduk..
----sad post---

Kişilik

bu yaştan sonra çekemem saçma düşünceleri/hareketleri .d

Geri