Sevgilinizin ya da eşinizin yasakladığı şeyler var mı, uyuyor musunuz?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
*Karşı cins arkadaş edinmek
*Mini etek, makyaj vb.
*Sosyal iletişim ağları vs.
*Yada diğerleri

Hangisi ? dökülün bakalım :p

Genelde herşeyime dikkat ederim. Rahatsız edici şeylerden o söylemeden de uzak durabilirim. Çok inatçıyım ama yapma dediği şeyi yapmamaya özen gösteririm.

sevgılım olsa uymam ben raat yasayamayı sevıorum :D pekde emırlere uymam :D

Mesajlaşırken uyuyakalmak çok yasak.
Oo öyle böyle değil,çok yasak yani.

Yasakladığı Şeyler Olursa elbette Uyarım,Tabi Kendide Bu Konuda Hassas Olucak Ve Karşılığını Vericek

Var bazı şeyler dikkat etmeye çalışıyorum evet

Evet var tabi. Örnek vereyim, eve gelme saatim belli ve eve gelirken kesinlikle telefonla konuşacağım ne olursa olsun :D Hani ailemin yasak koyduğu saatten de yasak.

Ayrıca kızlarla buluşurken onların sevgilileri olmayacak olacaksa sevgilim de olacak yani bu gibi şeyler var :D

Konu sevgili değil de sevgi olunca söylediği şeylere karşı çıkmıyorsun, haklı nedenlerle sana yaklaşıyor çünkü.

Sevgilim yok. Olsaydı da o ne derse o olurdu muhtemelen.

insan kendini bildikten sonra kimse kimseye yasak koymak zorunda degil benceee ayrica tanisirken oldugmuz gibi hoslanmiyorlar mi ? neden sonradan yasaklar gelir :D

ne yasak koyarim ne yasaklatirim kendimi biliyorum ..

Sevgilim yok ama hoslanmadigi seyler olursa soyler yasaklamak ne?

Yasak nedir ya ?
Bana istemediği şeyleri söylemekte özgürdür lakin bu yasak
konumuna gelecek olursa hayatım boyunca kendimi ona yasaklarım olur biter.

Ne yasağı ya. Sadece görüş belirtmek gibi bir durum olabilir. Bunun ilerisin de bir durum olamaz. Kaldı ki bir insana yasaklar koyarsan oda bu yasakları çiğnemek için elinden geleni yapar ben gibi

Yasak mi? Asla hem Thomas denemeyecek kadar iyi taniyor beni. yasaktan ziyade karsilikli anlastigimiz seyler olur zaten genelde hep birlikte zaman geciriyoruz yaptigimiz her seyi birbirimize soyleriz

Yapmamı istemediği şeyler var evet, uymaya çalışıyorum bende :cici:

Yasaktan ve ya kısıtlanmaktan hoşlanmam ben böyleyim beni böyle kabul ediyorsa eder etmezsede çokta umrumda olmaz çok sevgilimden beni kısıtladıgı için ayrıldım

Böyle bir ilişki yaşamanın tamamen sağlıksız olduğu gerçeğini bir kenara da bıraksam; kendime koyduğum hiçbir kural ya da yasak yok iken, bir başkasının bana bunları dikta edebilmesi mümkün olmadığı gibi, gülünç de geldi, bir an düşününce.​

Bizim için mesele “aşırılık”. Bu olmadığı sürece (ki hiç olmadı) kimse kimseye karışmıyor.

Kola içmemi yasakladı ama ben arada içiyorum

Geri