Sevgilinizin ya da eşinizin yasakladığı şeyler var mı, uyuyor musunuz?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
İlişkide size nasıl muamele edilmesi gerektiğini belirleyen çizgiler sizden geçer. Kimseye yasak koyma gibi bir hakkım yok. Bu sevgilim de olsa eşim de olsa değişmez. Bilinçli, kimlikleri oturmuş ilişkilerin böyle sığ sorunlar yaşayacağına ihtimal vermiyorum. Ben hiç yaşamadım.

yasak ne ya :D yasak diye bir sey yok olmamali da cocuk degiliz sonucta.
rahatsiz olunan bir sey varsa dile getirilir ona göre konusulup cözüme ulasilir zaten iki medeni insan gibii
ha ama o saat 8den sonra disari cikamaz diz üstü sort giyemez.. djfkfkg

rahatsız olduklarımızı birbirimize söyleriz ve mutlaka bu rahatsızlıklara duyarlı olur, orta yolu bulmaya çalışırız.

kısıtlayıcı ve şüpheci bir ilişki beni çok yıpratır. ben yıpranırsam karşı tarafı da yıpratırım, ilişki toksikleşir, gerek yok. her iki taraf için de saygı ve güven yoksa huzur olmaz.
Bir de benim bi huyum var. normalde benim için sorun olmayacak bir şey bile bana dikte edilerek ya da laf sokularak söylenirse yapmam. güzellikle, nedenleriyle ifade ettiği tüm istekleri dinler ve orta yol bulmaya çalışırım. seviyorum sonuçta hisleri ve düşünceleri benim için değerli olur.

Başka hanımefendiler ile görüşmem hoş karşılanmıyor. Ben de uyuyorum. İnsan sevdiğinin hassasiyetlerini dikkate almalı.

Yasaklamak ? çocukça bir şey. Saygı, sevgi ve güven çerçevesinde olan hiçbir ilişki de bu tarz bir yaklaşım göremezsiniz.

Şu an bir yasak yok sklsk
Eskide kaldı böyle şeyler

Hür doğdum hür yaşarım
Kime ne kime ne
Kölemiyim sana ben ayyy
Sananee sananee

Yasaklar ya da izinlerden ziyade orta noktada, ortak noktada buluşabilmek olmalı o. Aksi durumda bir yanlışlık vardır.

kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyirum.
bilen bilir taktik indaniyimdir

Önemli olan sadakat o varsa sorun yok

Geri