Sevgilinizin Telefonunu Karşı Cinsten Biri Açsa?

Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü

Sevgilinizin Telefonunu Karşı Cinsten Biri Açsa?

• Nerdesiniz?Adres ver derim

Kullanılan: 3 13.0%
  • Müsait olunca beni arasın

Kullanılan: 5 21.7%
  • Hiçbirşey sormadan ayrılırım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sevgilime güvenirim , O ne yapacağını iyi bilir

Kullanılan: 3 13.0%
  • Küfür Ederim

Kullanılan: 1 4.3%
  • Diğer Belirtiniz

Kullanılan: 11 47.8%

• Kullanılan toplam oy
    23
Kim olduğunu ve sevgilimin telefonunu ne hakla açtığını sorarım,sonra da cevaba göre hanımı telefona çağırır,biraz da ona kızarım.

Benim sevgilimin telefonuna ben bile bakamam izin vermez oyle aranacakta ben acacam peh .d.d eger bir bayan actiysa demekki sevgilim icin benden bilw kymetli biri cnk sevgilimi tanıyorum ve sessizce ayrılırım.

şöyleki; Kan Beynime Sıçrar. önce Kim Olduğunu Öğrenirim. ablası anneside OLabilir . Fakat normal Arkadaşı Felan ise Telefonu açan şahısa Sonrada Sevgili Denen şahsa Demediğim Laf kalmaz. kız Ucuz Yırtarda,Sevgili kolay kurtulamaz.

Suratına kapatır 5 dk sonra yine ararım :) Duruma göre bakarız :p

Duruma göre değişir. Karşı cins aklımıza ilk gelen profildeki gibi cins bir arkadaş ise. O telefona diğer arayışımda ağzına benzer en yakın bölgeden cevap verecektir ki; biz bunu istemiyoruz. Sağlıklı bir iletişim istiyoruz.

Normal bi karşı cins ise; Kardeş mesajlarada cevap ver istersen' gibi bir bozulur. Sevgiliyede gereken fırça atılıp tatlıya bağlanır ok.

Açan kişinin kim olduğunu sorar daha sonra beni aramasını söylerim.
Yargısız infaz yapmak adilce bir durum değil.

Hele bi öğrenelim açan kişi kim sonra keseriz hesabını :p

Acikcasi hic rahatsiz olmam, arkadaslarindan biridir. Tek arakadasi olacak, bayan arkadasi omayacak diye bir kural yok sonucta

Kiz arkadasima güvenim vardir. Eger beni seviyorsa yanlis yapmaz

ağzından girer burnundan çıkar ortalığı dağıtırm ! açamaz öyle bişi olamaz pıçaklarım xcömcöxmxc :D kıskancım ben ayağını denk alacak :D

Erkek sesi yapip, 'Yauv oglum nerdesun yauv. Hic bulamayrum seni, ha, habu numara daha benum arkadasumun degil mi? Siz kimsunuz? Tamam, hasimdi adres ver baga bakaym, bi gorusmek istiyrum arkadasumla. Tamam, adresi vermezsen, arkadasumi ver baga, ha, habu arada birsey sorayum, kimsun sen, nesi oliysun kankamun.'

muammelisi yaparak, erkek rolune girip, bazi seyleri ogrenirdim. Ondan sonrasi Allah kerim.

Tlf unuttu arkadaşı açtı falan düşünürüm olayın gerçeğini sorarım

Bana o yanında olaan şahsı ver bi telefona :/

Bide dusta desin tam olsun :T:

Mevzuyu anlayana kadar bir şey yapmam. Eğer aldatma gibi bir olay var ise telefonu kapatırım. O kişi direk hayatımdan silerim.

Herkes kötü düşünüyor nedense, en ince detayına kadar öğrenirim.
Sonrasını karşılıklı konuşur eğer aralarında bir şey varsa ayrılırım derhal.

Geri