Sevgilinizin sizinle 'benching' tarzı bir ilişki içinde olduğunu fark etseniz tepkini

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3236 gün önce görüldü

Sevgilinizin sizinle 'benching' tarzı bir ilişki içinde olduğunu fark etseniz tepkiniz ne olur?

"Benching", karşı taraf ile ciddi bir ilişki yaşamak istememek ama aynı zamanda aradaki bağları da koparmamak için çabalamanın vücut bulmuş hali.

Benim dedem ilk bencikcilerdendi. Bizim işimiz gücümüz karılarla itlik serserilik filan.

Benchingin ne oldugunu bilmiyorum.

Çoğu ilişki de öyle değil mi zaten.İlişki yani, adı üzerinde.

Sanırım herkes evlenecem diye ilişkiye başlıyor :) kadınların hassas noktası da bu sanırım, ilişkinin ciddi olduğuna onları inandırmak yada ikna etmek gerek. İlk günlerden ciddi ilişki havası yaratmak başarılı sonuç vermez diye düşünüyorum.

İnsanları korkuları ve arzuları yönlendirir. O kişi iki arada bir derede kalmış.

Biz evlenecek adam istiyoruzzzzzzz benching degillll :14Ng6N:

• Beğen
Tepkiler: Aze
Toplum olarak artık bu şekilde bir ilişki şekline geçiyoruz. Evlenmeden önce aynı evde yaşamak veyahut evlenmeden çocuk yapmak ancak birbirine resmi ya da duygusal olarak bağlanmamak bunun biraz daha gelişmiş hali sanırım.

BENCHING
Bunu dilimize çevirmenin en uygun hali "sen kenarda bekle hayatım" olabilir. Tamam, belki tek kelimeyi dört kelime ile çevirdim ama karşılığı tam olarak bu. "Benching", karşı taraf ile ciddi bir ilişki yaşamak istememek ama aynı zamanda aradaki bağları da koparmamak için çabalamanın vücut bulmuş hali.

Demekmiş..

Benching f*ck buddy nin daha efendi bir versyonu o kadar , anlamı "yedekte tutmak" dır. Peki karşı taraf 11 kişilik bir futbol takımı mı kurucak da sakatlanan olunca oyuna sokacak birini arıyor ? Burası tam bir muamma

Şiddetine göre sıralarsak F*ckbuddy > Benching > Ghosting

Zaten bunu tanıştımızda farketmiş olurum. Evlenmek harcı değil ise belli olur.
Hoş evlenmeyi yanlızca "aşkımızı birlikte ve aynı evde yaşayacağımız bir müssese" sanıyor ise yanılıyordur demektir.

Evliliklerin bile karakteristik özellikleri vardır. Kültürel farklılıklar , yaşam tarzı ve evlenmekten ne beklediğini anlamadan evlenmemek gerekir agacım.

Son düzenleme:
Mümkünü yok, defolup gidebilir. Olmazsa ben ****** çekerim zaten.

Geri