Sevgilinizin sizi ailesiyle tanıştırmaması aranızda Bir sorun yaratır mı?

N
  • Kullanıcı NeStLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Biriyle birlikte olmaya başladınız. Her şey çok güzel gidiyor. Bir de bakmışsınız zaman hızla akmış, geçmiş. Artık kafanızda onun için daha ciddi düşünceler var.

Ama durun!

O sizi hala ailesiyle tanıştırmadı mı? Bu durum ilişkinizde sorun yaratmaya başlar mı?

ilk başlarda yaratır iş ciddiye binince mecvur tanışacan

Öyle her sevgilisini zırt pırt ailesiyle tanıstıranları hiç sevmem.
İş ciddi olduktan sonra zaten tanıstırcak kasmaya gerek yok.

Sorun yaratmaz Cunku herseyin zamanı vardır Agac 1 günde meyve vermez Zamanını bekler :p

Ben zaten konuda hemen tanıştırmasından bahsetmedim ki. Hemen tanıştırırsa zaten bir sorun var demektir. Ama uzun bir süre geçiyor ve ciddi şeylerden bahsediyorsunuz ama henüz bir aile tanışması olmadı. Bu durumda sorun olur mu diye soruyorum.

sorun edecek kadar bi etkisi olmaz hayatımıza. ama alttan alttan birşeyler ima ederim bakalım ne diyecek diye.

Vakti geldiğinde elbette tanışma faslı olacaktır. Bu sebeple kavga çıkarılmamalı diye düşünüyorum.

Sevgiliyken tanıtmanın manası yok en azından ciddiye doğru bir gidiş olmadan olmaz..

kısaca sorun olmaz

Uzun zamandır birlikteysek ve evliliği düşünüyorsak olabilir.

Yok sorun olmaz , istemeye gelince tanisiriz zaten .p

Yaratır. İlk haftadan tüm sülale tanışalım değil tabi ki olay. Zamanı geldiğinde ( bu zaman evlilik düşündüğümüzde değil ) gerçekten bir bütün olduğunu hissettiğin zaman tanıştırması gerek. Kısacası önce birbirini tamamlamalı , sonra birbirinin hayatlarını.

sorun olmaz. bende tanıtmam zaten.

Bir ailesi yoksa yaratmaz. onun dışındakileri düşünürüz .p

Sorun olmaz,zamanı gelince iş ciddiye doğru gidince zaten her iki tarafta tanıştırır ailesiyle..

Geri