Soru C Sevgilinizin sizden her sabah "günaydın" mesajı beklemesi, sizi yorar mı?

Konu sahibi son olarak 985 gün önce görüldü
Önemli bir şey yoksa aslında güne başladığıma dair bilgi olarak da bir günaydını esirgemem zaten. Ondan da beklerim bunu. Dolayısıyla onun da benden beklemesi doğal ama böyle bir şeyden laf sokması sinir bozar, komik durur çünkü.

mesaj insanı olmadığım için yorar, o da mesaj insanı değil onu da yorar; biz araşırız. hatta genellikle onun aramasıyla uyanırım.

O surecteyken, insan zaten her gun konusmak veya mesajlasmak istiyor. Bunun bir taraftan talep edilmesine gerek duyulmasi bence problemli. Zaten icinizden gelmiyorsa, o iliskinin de bir gelecegi olduguna inanmiyorum ben .p

Her sabah aynı şeyi yazmak sıkıyor. Bazen farklı şeyler yazmaya çalışıyorum. Zamanla onlar da hep aynı şeyler olmaya başlıyor ve sıkıyor. Evet gerçekten sıkıyor ya.

Tevbesteyşin.

Bi günaydın mesajı yazmak neden yorsun.
Sevgilisi olan beyler, sabahları günaydın uyumadan önce iyi geceler diye mesaj atın. Ölümlü dünya sevgilinizin sevdiklerinizin kıymetini bilin

dağı, taşı, otu, böceği, güneşi selamlayıp günaydınlaşıyoruz da sevgilimden mi esirgicem bunu? asla yormaz. aksine ona günaydın demediğim gün doğmuş değil… seni sevmediğim gün yaşanmış değil… seni anmadığım gün olacak iş değil… ümit yaşar oğuzcan’dan özür dilerim biraz yamulttum şiirini de.

niye? her sabah günaydın demezsem günü aymayacak mı?

pazartesi - bu günü boş geç.
salı - günaydın mesajı at
çarşamba - bu günü boş geç
perşembe - bugün şöyle kallavi şatafatlı bir mesaj at dün boş geçmişti çünkü.
cuma - mübarek gün, ellerinden şelale gibi su akan güllü simli mimli bir gif paylaşın. cuma temalı bir şeyler paylaşın cimalı değil.
cumartesi - boş geçin fazla şımarttınız çünkü iki gündür.
pazar - bu gün de arayın ulan o kadar hayvanlık yapmayın.

Geri