Sevgilinizin olmadığı ortamda siz olur musunuz ? ( sanal)

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dürüstlük ve sadakat kalpten gelir. İnsan sevdiğinin olmadığı yerde takılma isteği duymamalı -bence-…

Ya izin vermeyeceksiniz. Ya da izin verip yasayarak deneyimleyeceksiniz. Bastan izin vermesenizde bir gun seytana uyabilir. Izin versenizde seytana uyabilir. Hic bir sorun cikmayabilirde. Her zaman seytana uyacak diye bir sey de yok. Guven konusuda şuaybeli be..
Yok karsilikli guven olursa soyle olur , yok boyle olur. Insan ulan bu sana hic bir zaman tam benligini gostermez. Cok guvenirsen en ufak bir hatada yikilirsin. Hic guvenmezsen hayati kendine zindan edersin. Yani insanoglunun asmasi gereken en buyuk engel yine kendisi. Karsindaki hata yapar yapmaz. Sen once kendini kurtar sayin okuyucu...

Ergenlik dönemini çoktan aşmış olmanız gerekirdi.

Yahu bir ust post da kufur degil noktalama kullandim.
...... Diye , ne ara gordunuz ayikladiniz ve sildiniz harbiden helal olsun akdjhdhd
Baskasi anunagoym yazinca silmiyorsunuz. Benim noktalamaya kendiniz mi kufur atfediyosunuz napiyonuz anlamiyorum.
Neden ben kirmizi bultendeyim yav?

Yahu bir ust post da kufur degil noktalama kullandim.
...... Diye , ne ara gordunuz ayikladiniz ve sildiniz harbiden helal olsun akdjhdhd
Baskasi anunagoym yazinca silmiyorsunuz. Benim noktalamaya kendiniz mi kufur atfediyosunuz napiyonuz anlamiyorum.
Neden ben kirmizi bultendeyim yav?
ne deliriyorsun be?

Açıkçası uygun bulmuyorum. Sanal denildiği için yorumu ona göre yapmam gerekirse forum bazında gelmesini istemem. Bir seyimi goreceginden cekinmiyorum sadece zaten devamli bir beraberlik var ve yanlis yapmayacagimdan da eminsem surekli ayni ortamlarda olmuyor.Çünkü neden.... burada tanışıp sevgili olanları biliyoruz ya da evli vs neyse artık çoğu ayrilmistir (beraber olmaya devam edenlere mutlulukların devamını dilerim) ama olmuyor yürümüyor bir yerde bir sorun çıkıyor. Kadın getiriyor sevgilisini foruma diyelim bi bakıyorsun aradan bi hafta geçiyor ayrılıyorlar hfjdjf mesela lari ve sux evlenmisler çok güzel ama sux girmiyor mesela ya da ben görmedim. larien giriyor genelde. Olması gereken de bu açıkçası benim gözümde. İki tarafın da özellikle 'aktif olarak' bulunması doğru değil bana. Şimdi gizli manit olanlar varsa kusura bakmasın elbette yanılma payımin olduğu ilişkiler vardır...

Simdi sanala kafa dağıtmaya mi giriyorlar kari koca aramaya mi ? Asıl soru bu olmalı. Yoksa epey **Spam/Adversiting** var kadin erkek farketmiyor arkadaş ayagina dönen dolaplar ortada

Ben istesem de saklayamam ya. Her şeyi açık açık dökerim ortaya. Zaten bu yüzden bilinmiyor kıymetim…
Ben saklamam. Rahatsız da oluyorsa girmesem de olur yani.

olmamam için bir neden yok. kendimden şüphem yok çümkü... olurum, her yerde birlikte olacaksak işimiz iş zaten. :emo1:

Soruyu anlamadım
Farklı sosyal medya anlamında mı diyor
Sevgilin sanal mı diyor jskdkd
Atıyorum tw kullanmıyor o kullanmıyor diye ben niye kullanmayayım saçma bakış açısı
Sanal sevgilim varsa da onun olmadığı reel ortamlara mı gidemicem o da saçma tüm gün evde hapis asosyal biri mi olmam gerekiyor

Olmam. Benim olmadığım yerde onun bulunmasını da istemem.

Olmam.
ne işim var onun olmadığı yerde…

Geri