Sevgilinizin koydugu kurallara uyarmısınız?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Sevgilinizin koydugu kurallara uyarmısınız?

• Evet

Kullanılan: 31 44.9%
  • Hayır

Kullanılan: 9 13.0%
  • Uyuyorum derim fakat uymam

Kullanılan: 6 8.7%
  • Diger

Kullanılan: 23 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    69
Aşık olup baglansam köpek olacam aslında.
Aşık olmayinca da her şey batıyor bana aman beni darlama, boğma diye kavga çıkarıyorum hep. Nalet bir şey oluyorum.

ÖrnekIMG_20240708_132058.jpg

"Sen hiçbir şeyden hoşlanmiyorsun."
Çok ağır oldu bu.
Tutunamadik zaten sutladi beni sjxj :/

Aşık olup baglansam köpek olacam aslında.
Aşık olmayinca da her şey batıyor bana aman beni darlama, boğma diye kavga çıkarıyorum hep. Nalet bir şey oluyorum.

ÖrnekEkli dosyayı görüntüle 99996

"Sen hiçbir şeyden hoşlanmiyorsun."
Çok ağır oldu bu.
Tutunamadik zaten sutladi beni sjxj :/
Abi herifin yazdiklarini gorunce sinirden elim ayagim titredi knababshhs bu ne lan
Baglanmayinca karsi tarafa eziyet ediyom ne babacim ajajhshshhs

Hayat yeterince kural koyuyor. Herkes te kendini biliyor.

Abi herifin yazdiklarini gorunce sinirden elim ayagim titredi knababshhs bu ne lan
Baglanmayinca karsi tarafa eziyet ediyom ne babacim ajajhshshhs
Karşı taraf ısrar edince ben de eziyet ediyorum napim? Ama istemsiz, elimde olmadan. İstemiyorum diyince laftan anlamıyor bazı hemcinslerin illa bir sevdirme çabası ama olmayınca da olmuyor. Ha diyorum zamana bırakalım normal iki arkadaş gibi benden beklentin olmasin ben zaman icinde isinirsam isinirim zaten ama anlamayip üzerine sevgili ilgisi isteyince batiyor o zaman da huysuz oluyorum

Karşı taraf ısrar edince ben de eziyet ediyorum napim? Ama istemsiz, elimde olmadan. İstemiyorum diyince laftan anlamıyor bazı hemcinslerin illa bir sevdirme çabası ama olmayınca da olmuyor. Ha diyorum zamana bırakalım normal iki arkadaş gibi benden beklentin olmasin ben zaman icinde isinirsam isinirim zaten ama anlamayip üzerine sevgili ilgisi isteyince batiyor o zaman da huysuz oluyorum
Hata da tam olarak bu , ayni sonucu alacagini bildigin deneye devam etmen annem. Bu isler oyle "zamana birakalim" Ile olmayacak kadar ince bir cizgiye bagli. Bir de kafandan asik olmaliyim o zaman kopek olurum gibi bir seyide sil abi cok obsesyon bir dusunce. Sen tam olarak karsi tarafa ne istedigini filmin sonunda soylersen onada eziyet sana da eziyet zaten. Mukemmel bir yalnizlik yanlis bir birliktelikten daha sagliklidir. Zamana birakalim da kendine soyledigin bir yalan sadece.
Ilgi aci erkek de omur tuketir. Basta guzel gelir seni hosladigi icin ama bir sure sonra "sana ihtiyaci" oldugunu soyleyen kisi kulfet gelmeye baslar.

Hata da tam olarak bu , ayni sonucu alacagini bildigin deneye devam etmen annem. Bu isler oyle "zamana birakalim" Ile olmayacak kadar ince bir cizgiye bagli. Bir de kafandan asik olmaliyim o zaman kopek olurum gibi bir seyide sil abi cok obsesyon bir dusunce. Sen tam olarak karsi tarafa ne istedigini filmin sonunda soylersen onada eziyet sana da eziyet zaten. Mukemmel bir yalnizlik yanlis bir birliktelikten daha sagliklidir. Zamana birakalim da kendine soyledigin bir yalan sadece.
Ilgi aci erkek de omur tuketir. Basta guzel gelir seni hosladigi icin ama bir sure sonra "sana ihtiyaci" oldugunu soyleyen kisi kulfet gelmeye baslar.

Ya köpek mevzusu tamamen espri sjxjsj benim zerremde uysallik yok, ne köpek olması?
Yalnız ben zamanla hoşlanan biriyim öyle ilk goruste falan etkilenmeye inanmam. Çünkü ilkte beğenip hoşuma giden biri iki sohbet sonra çok itici gelirken başta hiç tipim değil dediğim birinden tanıdıkça etkilenebiliyorum. O yüzden eğer biri benimle ilgileniyor ve ben de az da olsa olabilir diye dusunuyorsam benden netlik bekleme ve akışa bırak diyorum haliyle. İyi anlaşan iki kişiden ilişkiye doğru evrilme yani. Ben biraz özel alan isteyen biriyim ve en baştan beni bu konuda darlayan biri ile hayatta olamıyorum çünkü tartışmaktan sağlıklı diyalog kuramiyoruz. Yani ilgi acı ne erkek ne kadın bana ne başta ne sonda güzel gelmez. :)

düşüncesini belirtebilir
karşılıklı bu tarz şeyler.

Kim Jong Un ile mi sevgiliyiz,hayırdır?

Geri