Sevgilinizin illegal işlerde olduğunu öğrenseniz ayrılır mısınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Karanlık işler ile kazanç sağladığını öğrendiniz ayrılır mısınız ? Yoksa amaaaan banane parasını yer otururum salağa yatarım mı dersiniz :emoji_thinking:

biraz emerim sonra bilirim ki bu paranın ucu bana dokunur çok emmemeye özen gösteririm

illegal sevgiliyle ilişkimi feshederim

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Birlikteliğe başlamayı düşündüğünüz kişiyi kendi çevresinde gözlemlemek ve hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. Olur da sonrasında böyle bir durum yaşanırsa da tabii ki yolları ayırırsın çünkü seni de topluma karşı küçük düşürmüş oluyor.

Eş / sevgili / dost / arkadaş seçimlerinde dikkatli olmak gerekiyor çünkü her yerde sizi temsil ediyorlar ve yapılan yanlışlar doğrudan size yansımasa da olumsuz etkisi olacaktır.

en azından günde 2826271716181 tane story atmam… kahvemi altın tozsuz da içebilirim. şarkı çıkarmama da gerek yok. kafama para takmadan durabilirim. şule’m olmasa da olur… kapımın önünde duran rolls royce ve porsche arasında seçim yapmadan yaşayabilirim… yani siz öyle zannedersiniz. temennniiiiiiiğğ

Oldu birkaç tane gözlerinin yaşına bakmadım, yol verdim hemen

Birlikteliğe başlamayı düşündüğünüz kişiyi kendi çevresinde gözlemlemek ve hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. Olur da sonrasında böyle bir durum yaşanırsa da tabii ki yolları ayırırsın çünkü seni de topluma karşı küçük düşürmüş oluyor.

Eş / sevgili / dost / arkadaş seçimlerinde dikkatli olmak gerekiyor çünkü her yerde sizi temsil ediyorlar ve yapılan yanlışlar doğrudan size yansımasa da olumsuz etkisi olacaktır.

Tebrik ederim Lefty hanim,yine cok poetik ve sosyolojik normlar isiginda ele almissiniz konuyu.Mesajinizin sonuna "annemi arar gibi yapip,kolluk guclerine durumu haber verirdim." demenizi beklerdim. : )

Sadece ayrılmakla kalmak saçma olur. Üstüne şikayet edilmeli

Tebrik ederim Lefty hanim,yine cok poetik ve sosyolojik normlar isiginda ele almissiniz konuyu.Mesajinizin sonuna "annemi arar gibi yapip,kolluk guclerine durumu haber verirdim." demenizi beklerdim. : )
Güven yoksa huzur da yoktur. :)

Pandemi bana cok sey ögretti.
Yapmadigim illegal sey kalmadi.
Benden cok sey ögrenebilir bebegim.

Dilan Polat gibiyse düşünmek lâzım.

Bana güzellik merkezi açsın ardından üç beş prada gucci göstersin ve sonraki hedefim ayrılmak.:D

Vallah kendi bilir, bu koku illaki yayılır ve ayrılırım yanii

yani şimdi illegal iş var illegal iş var...önce hangisi... ve kazancı yani önemli...

Geri