Sevgilinizin hayatında özel bir "Kadın / Erkek" olması sizi rahatsız eder mi ?

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

Sevgilinizin hayatında özel bir Bayan/Erkek olması sizi rahatsız eder mi ?

• Evet eder

Kullanılan: 41 69.5%
  • Hayır etmez

Kullanılan: 3 5.1%
  • Ne kadar ve ne derece önemli olduguna baglı

Kullanılan: 10 16.9%
  • Diger

Kullanılan: 5 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    59
Soru çok ofsayt.
Dost yada arkadaş diye belirtmeliydi.

Özel bi bayan …
Abla kardeş gibi kasdettiyse amenna
Diğer türlüsüne gerenk yok

Karsi cinsi geç hemcins arkadaşlarında bile ciddi bir azalma olabilir. Hatta annesiyle de arasına mesafe koyabilir.Mesele şüphe güvensizlik vb. değil.
Paylaşamıyorum.
Benden daha çok kimseye vakit ayırmasını istemiyorum.
Tartışmalarımız da bu sebeple olurdu.
Ölümcül sessizlik içeren,hiç tınlamayan bi trip, konuşsana diye çıldıran bi partner... degisik psikolojik işkence yöntemlerim vardı film şeridi gibi geçti bi an...

Karsi cinsi geç hemcins arkadaşlarında bile ciddi bir azalma olabilir. Hatta annesiyle de arasına mesafe koyabilir.Mesele şüphe güvensizlik vb. değil.
Paylaşamıyorum.
Ölümcül sessizlik içeren,hiç tınlamayan bi trip, konuşsana diye çıldıran bi partner... degisik psikolojik işkence yöntemlerim vardı film şeridi gibi geçti bi an...
Ciddi misin..

hayatımdaki kadinlarin, hayatındaki en özel insan benimdir.
umut ya da ümit degil, kendinden eminlik içerir.
diğer türlüsünde hayatlarında var olmam zaten

Paylaşamıyorum.
Toksik ilişki ……

sevgilimin hayatında değer verdiği birilerinin olması beni mutlu eder. sağlıklı iletişim kurabilip, bunu sürdürebilmiş olmasına sevinirim ama tanıştığımda ya da zaten tanıdığım biriyse ve hoşlanmadığım bir durum hissedersem o zaman işler biraz değişebilir. benim aklıma soru işaretleri düşürüp, işkillendirmeyin yeter. bi kere işkilleniyorsam o kesin yaşanıyor, yaşanınca da tadımız kaçıyor... eyy sevgili... birinci vazifen benim canım zihnimi çarpık ilişkilerle meşgul etmemendir. seni seviyorum <3 (jshjh)

cocuklar murat akrep burcu.
onu da böyle kabul ediyoruz

Bunu tasvip etmiyorum bu arada.
Fakat böyleyim, elimde değil.
O yüzden yalnız yaşama karari aldim...
Siz böyle olmayın.

Iliskim olacak diye hayatimda bulunan özel insanlardan vaz gececek degilim.
Öte yandan,erkek 9 akli ile bir nefsine sahip cikamiyacagi icin,onun olmasin özel hanim arkadasi bir zahmet.

Ozel kontenjani doldu ben varken kusura bakmasin.

gözüm bazen alkış emojisini arıyo ya. neler yaptırıyosunuz öyle emare hnm.....

Geri