Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ciddi misin..Karsi cinsi geç hemcins arkadaşlarında bile ciddi bir azalma olabilir. Hatta annesiyle de arasına mesafe koyabilir.Mesele şüphe güvensizlik vb. değil.
Paylaşamıyorum.
Benden daha çok kimseye vakit ayırmasını istemiyorum.
Tartışmalarımız da bu sebeple olurdu.
Ölümcül sessizlik içeren,hiç tınlamayan bi trip, konuşsana diye çıldıran bi partner... degisik psikolojik işkence yöntemlerim vardı film şeridi gibi geçti bi an...
Toksik ilişki ……Karsi cinsi geç hemcins arkadaşlarında bile ciddi bir azalma olabilir. Hatta annesiyle de arasına mesafe koyabilir.Mesele şüphe güvensizlik vb. değil.
Paylaşamıyorum.
Benden daha çok kimseye vakit ayırmasını istemiyorum.
Tartışmalarımız da bu sebeple olurdu.
Ölümcül sessizlik içeren,hiç tınlamayan bi trip, konuşsana diye çıldıran bi partner... degisik psikolojik işkence yöntemlerim vardı film şeridi gibi geçti bi an...
Toksik ilişki ……
Akrabalarında ki kızlar kaldı ama karışmadım ya bence bu da bişey...gözüm bazen alkış emojisini arıyo ya. neler yaptırıyosunuz öyle emare hnm.....
sizin gibi anlayışlı insanlar olması... çok şanslı bi bey.Akrabalarında ki kızlar kaldı ama karışmadım ya bence bu da bişey...