Sevgilinizin hayatında özel bir "Kadın / Erkek" olması sizi rahatsız eder mi ?

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

Sevgilinizin hayatında özel bir Bayan/Erkek olması sizi rahatsız eder mi ?

• Evet eder

Kullanılan: 41 69.5%
  • Hayır etmez

Kullanılan: 3 5.1%
  • Ne kadar ve ne derece önemli olduguna baglı

Kullanılan: 10 16.9%
  • Diger

Kullanılan: 5 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    59
eder.
eski sevgilimin kardeşten öte (!) dediği arkadaşı benim için "bundan bi cacık olmaz" demiş. gerçi haklı çıktı, şimdi ikisi evli

Bu duyduğum güven ve o bayanın bana ne hissettirdiğiyle alakalı yanıtı değişebilir bir soru.

Ben olduktan sonra baska ozeli olamaz. Bizde boyle

ay ben 2017 yılında gavatmışım jfjfjdkd. şimdi adamın erkek arkadaşlarını bile kıskanıyorum. :(

• Kahkaha
Tepkiler: Sux
özel derken ne demek istediğini anlamadım ya da kardan kıştan his kaybı yaşıyor olabilirim

Durumu zihinde canlandırınca insanlar en olumsuz senaryoyu üretmeye meyilli. Ama aksi olan durum da söz konusu bu sebeple eşinize/sevgilinize güven duymak ve karşı tarafın niyetinden de şüphe etmemek önemli bir kriter. En yakın kız arkadaşım eşi ile beraber hala lise arkadaşıyla görüşür. Özel organizasyonlarında muhakkak vardır, harika bir dostlukları var. Sevgilinin her yanında olan karşı cins ilişkiye zarar verme hayalleri kurmuyor doğru insanlarsa söz konusu olan, yıllarca süren sağlıklı dostluklar da inşaa edilebiliyor

dunya sandigimiz kadar iyi bir yer degil ama surekli suphe ile yasamak yerine bazi seyleri anlamaya calismak en dogrusu. zaten hic bir sey dunyanin sonu degildir , akliniza kotu seylerin gelmesinin nedeni sorunun insan uzerindeki alicilarini harekete gecirecek bir soru olmasi.
butterflyeffect gibi okudugun anda anilar canlanio...
icinden secilenlerle cevap verir insan bu meyil değildir bu arada dusersen ne olur sorusuna o esnada biri gelip hemen dosek koyar cok hayalperest bir senaryo olur @yeLda hanım siz alice in wonderland olarak yasiyor olabilirsiniz bu dunya da ama ayni dunya baskasininda cehennemi konumunda olabiliyor..
benim bir arkadasim evli eski sevgilisinin dugunune esi ile gitti esi eski sevgilisi oldugunu bilmiyordu hala bilmiyor ustelik 10 senedir gorusuyorlar ben biliyorum cunku ayni kredi karti ile ayni serit toza burun dayiyorlardi.

dunya sandigimiz kadar iyi bir yer degil ama surekli suphe ile yasamak yerine bazi seyleri anlamaya calismak en dogrusu. zaten hic bir sey dunyanin sonu degildir , akliniza kotu seylerin gelmesinin nedeni sorunun insan uzerindeki alicilarini harekete gecirecek bir soru olmasi.
butterflyeffect gibi okudugun anda anilar canlanio...
icinden secilenlerle cevap verir insan bu meyil değildir bu arada dusersen ne olur sorusuna o esnada biri gelip hemen dosek koyar cok hayalperest bir senaryo olur @yeLda hanım siz alice in wonderland olarak yasiyor olabilirsiniz bu dunya da ama ayni dunya baskasininda cehennemi konumunda olabiliyor..
benim bir arkadasim evli eski sevgilisinin dugunune esi ile gitti esi eski sevgilisi oldugunu bilmiyordu hala bilmiyor ustelik 10 senedir gorusuyorlar ben biliyorum cunku ayni kredi karti ile ayni serit toza burun dayiyorlardi.

Gayet tabii bahsettiğiniz durum da göz ardı edilemeyecek nitelikte ihtimal dahilinde olan, hayatın içinden kareler. Benim de içinde bulunduğum dünyaya ait yani.. :) Ama her insan bahsettiğiniz niteliklere sahip değil bunu da yakın arkadaşımın hayatı üzerinden örneklendirdim. Netice itibarıyla esas konu yanınızdakine güven duyabilmek ve yakınınızda var olan insanının niyetini biliyor olmak.
Sizin bahsettiğiniz profildeki arkadaş örneklendirmeniz pastanın yalnızca bir dilimine ait.. Yani mevcut durum haricinde de pek çok şey vardır eşine karşı açık olmadığı. Bu da tek veri üzerinden durumun yanlış olduğu denklemini kurmaya yetmez gibi geliyor bana.

Geri