Anna Karenina
Elmas Üye
Yemişim böyle hatırası varlarını....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim sevgilisinden esinden bilmem neyinden 100 de yüz emin olup,bunun kafasinda kimse yok diyebilir?
Diyemezsiniz,öyle bir lüksünüz yok.
Göz görmeyince gönülün katlanip,kusku icinde olmasi mi?Muhakkak Süreyyacığım zihne mücadele edebilmek mümkün değil. Zaten göz görmeyince gönül de katlanıyor.
Fakat bile bile saklanan fotoğrafa da olumlu anlamlar yükleyebilmek kolay olmasa gerek. Belki belli etmemeye çalışabilirim hiç başıma gelmedi fakat ciddi anlamda rahatsız olurum. Koca bir neden sorusu zihnimi kemirir durur.
elitttttttttttgöz önünde olmasından rahatsız olurdum ama kenarda köşede bir yerlerde örneğin hard diskten silmediği eski fotoğraflar varsa zebani gibi çökmem kimsenin başına.
genişlikse evet baya genişim ama bence eski sevgili dediğimiz şey size gelecekte bir gün işler kötü giderse sevdiğiniz insanın nasıl davranacağını gösteren şey. eski sevgilisine saygısı, eski ama artık görüşmediği bir arkadaşa duyacağı kadar da sevgisi olmayan insandan korkun bence.
Ne yapardin peki,fotografi sakladigi yerde bulsan?Şimdi şöyle eğer kuşku varsa ve sağlam bir arka plana sahipse her ikisi de berbat bir duygu Süreyyacığım. Fakat zihin gömü gibidir. Yaşanan duyguları içine hapseder belki zaman geçer hissedilen o yoğun duygu da geçer fakat izi kalır. En azından hissettirdikleri. Bu yönüyle zihni iyi ki göremiyoruz zaten.
Özel birine ait fotoğrafın alenen saklanıyor olması ise altında anlam barındıran bir hareket. Muhakkak bunu duygudan arınmış nedenlerle yapan minicik bir yüzdelik kesim vardır. Fakat çok daha emin olduğum durum ise o yüzdenin büyük bir kısmının halâ bir şeyler hissettiği için fotoğraf saklıyor olmasıdır.
Ne yapardin peki,fotografi sakladigi yerde bulsan?
Neden uzatiyorum sorularla bilio musunuz yeldacigim?Bu yüzleşmenin, bendeki tesirine göre değişebilir durum. Çünkü daha önce hiç deneyimlemedim. Belki bir süre hiçbir şey söylemeden üstesinden gelebileceğimi düşünür fakat sonra muhakkak gerekçesini sorarım neden diye..
Neden uzatiyorum sorularla bilio musunuz yeldacigim?
Insan sevince kisinin mi, ya da o kisinin tetikledigi duygularin mi müptelasi oluyor?
Neyse karisik bir konu..
Velhasil ben de kabul edemem sanirim..bencil varliklariz ne de olsa.