Sevgilinizin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını hatıra olarak saklaması sizi rahatsız eder mi?

Konu sahibi son olarak 1265 gün önce görüldü
Adam yaşıyorsa eder, ölmüşse etmez.

Dostum boyle salakca bir durumu yillar once yasadim , neden hala fotograflariniz duruyor dedigim zaman anılar dedi ajsjdjjd tabi bu bir olcum mekanizmasiydi bakalim cok seviomu kizicakmi boyle bir seye. Yermiyim ulan ben bunlari , dedim hepsi durabilir. Nasi ya falan oldu sonra buyuk bir hisimla ayrildi. Tamam abi izin istedin verdik nie yokus yaptinki ? bu oykude magdur taraf benim belki de hic dusunmedinmi? kizlarin boyle salak salak sinavlari vardir. tamam kalabilir diyin abi cunku soru cok sacma. Boyle sacma sorular soran ilerde basiniza ne dertler acar bi dusunun.

Konuşmasından bile rahatsız olurum ne fotoğrafı? skljsk

Arşivci, koleksiyoncu bir kişiyse saklayabilir yani
Hatta altına yıl yıl, ay ay veri işlemeli ki daha anlamlı duruma getirmeli. Örnek vereyim: X ile 2015-2017 arası, Y ile 2017 Mayıs-Eylül gibi veriler.
Belki ileride otobiyografi yazar, kendine müze yapar.
Saklamak isteyen saklar, bari bir anlamı olsun diye şaaptım bunları. Tşk.

ben ayrılınca alzaymir oluyorum hiçbir şey saklayamam

göz önünde olmasından rahatsız olurdum ama kenarda köşede bir yerlerde örneğin hard diskten silmediği eski fotoğraflar varsa zebani gibi çökmem kimsenin başına.
genişlikse evet baya genişim ama bence eski sevgili dediğimiz şey size gelecekte bir gün işler kötü giderse sevdiğiniz insanın nasıl davranacağını gösteren şey. eski sevgilisine saygısı, eski ama artık görüşmediği bir arkadaşa duyacağı kadar da sevgisi olmayan insandan korkun bence.

göz önünde olmasından rahatsız olurdum ama kenarda köşede bir yerlerde örneğin hard diskten silmediği eski fotoğraflar varsa zebani gibi çökmem kimsenin başına.
genişlikse evet baya genişim ama bence eski sevgili dediğimiz şey size gelecekte bir gün işler kötü giderse sevdiğiniz insanın nasıl davranacağını gösteren şey. eski sevgilisine saygısı, eski ama artık görüşmediği bir arkadaşa duyacağı kadar da sevgisi olmayan insandan korkun bence.
seninki genişlik değil ya, baya normal aklı başında biri olmak.
erkek arkadaşımla biz henüz arkadaşken, o eski kız arkadaşından yeni ayrılmıştı ve bahsetmişti biraz. "kötü konuşmam arkasından, çok iyi biriydi ama biz anlaşamadık" demişti. henüz aramızda hiçbir şey yoktu ama bu cümlesi bana onun hakkında iyi bir fikir vermişti. beraber olmaya başladıktan sonra onun eski kız arkadaşı için böyle konuşmasının çok hoşuma gittiğini söylemiştim ona. genişlikse evet baya genişim :p
bir zamanlar bir şeyler paylaştığın kişiyle yolları ayırdıktan sonra ardından atıp tutmak kadar basit bir şey yok. : )

hayır, etmez çünkü neden etsin

Rahatsız eder.
Eski sevgili sonuçta, o fotoğrafların kalmasının nedeni saygıdan ziyade hala unutamadığının işaretidir. Saygı gösteren kişi sözleriyle de gösterebilir, hatıra saklamasına gerek yok.

Allie'nin bahsettiği istisnalar harici,yeni bir ilişkin varken kasıtlı albümde yer vermek ya da çerçeveletmek vb. normal bir şey değil bence.
Bir albüm koleksiyoncusu olarak,hatıra manyağı ve bağımlısı olarak bakış açım.
Bazı hatıraların sadece mental olarak kalması daha yerinde gibi.

Geri