Sevgilinizin/Eşinizin tahsili önemli midir?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Tahsili değil , eğitimi önemlidir.

önemlidir.kendini yenilemesi ,gelştirmesi daha önemlidir olmazsa olmazdır.

Tahsil cahilligi alir.

Eseklik baki kalir demisler.

Onemli olan esek olmamasi.

ilerde bir gün
hangi gün olduğunu bilmem mümkün değil tabi ama ilerde işte
sevgili siparişi alınacak/verilecek
sayın çok kıymetli Karma söylemişti dersiniz

Tahsili geç. Rakı içmesini bilmesi önemli. Şu güne kadar rakı bekaretimi-yalnız içmediğim zamanları saymazsak- bozmadım. Karşılıklı efendi gibi içecek, efendi gibi muhabbetini edecek. Çağdaş dünya edebiyatından falan konuşacağız. Sözelci olacak haliyle. Asıl mucizenin kelimeler olduğunu bilecek.

Yok canııım, yüksek lisansını yapmış olması yeterli benim için xd

Bu saatten sonra mantık evliliği yapacam.
Aşık olmadığıma göre önemli. Itibarı artı aile bağları kuvvetli olacak o kadar!
Aşık olmadığım adamı da nasıl koynuma alıcaksam bir ömür geçiriceksem düşünemiyorum şuan..s

Statü kıstaslarına ifrit olurum.

Eşlerden biri hayıflanmaya başlarsa önemli oluyor.

Hiç gereği yok, empati zor bir şey değil.

Benim annemin ilkokul 5'ten çıkma olup bana fark attığı zamanlar az değil.:sırıt:

önemli değil desekte bi zaman sonra birbirimizi anlamamaya başlıyoruz uyuşamıyoruz falan. gerçi çok okumuş ama bi o kadar kafası çalışmayan da tanıdım şu adliyede:d bilmiyorum grçktn.s

G.zekalı veya çok kurnaz olmasın yeter. Aslında sadece nefes alsın yeter. :D

benle anlaşmak zordur, ne istediğimi bilmiyorum. Allah yanımdakilere sabır versin.

Tahsilsiz de diplomasız da olabilir ancak önemli olan düşünce açısından diplomalıdan farkının olmamasıdır. Diplomalı olup da, ''Hay sana bu diplomanı verenin Allah belasını versin.'' dediğimiz çok insan var. O yüzden tahsili önemli değil :)
Ne Demiş Üstad; Edep' neylesin medrese, mektep! Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep..!

Benim icin onemli bir kriter. En azindan benim seviyemde olmasi hem zeka hem egitim acisindan gerekli. Bir kere saygi duyabilmem gerekiyor hayat arkadasima, daha benim calistigim alana ilgi duymayan, anlatsam da algilayamayan bir insanla ne paylasabilirim? Ayrica bana bir seyler katabilmesi acisindan da onemli bu.

Egitimli olmasini isteyince insan olmasin demiyoruz ayrica : )) Hem egitimli, hem zeki hem karakterli olabiliyor insanlar : ))

elmayla armutu kıyaslıyorsunuz tahsil durumu sorulmuş, evlilik programlarında ki gibi dürüst doğru ahlaklı iyi aile terbiyesi olsun mu denmemiş .pp Bunları geçiniz

cevap veriyorum, evet önemli

Geri