Sevgilinizin en yakın arkadaşı karşı cins ise kıskanır mısınız?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Tek bir erkek arkadaşı yoktu.......sorduğum da ise "kadınlar bana güvenir iyi bir dost iyi bir arkadaşım" derdi :)

Bir kişinin en iyi arkadaşı zaten ya sevgilisi, ya da eşi dir.

"Aileni koruyacaksan eşinin en iyi kız arkadaşını evden uzak tut" öğütünü bana bir Avrupalı Turist vermiş ti zamanında.

Güven ilişkisi çok farklıdır. Kadınların çoğu her ne kadar başka sevgilisinin başka bir kadınla samimi olmasını istemese de aynı durumu bir erkek dile getirdiğinde “ama o benim çocukluk arkadaşım, arkadaşlarıma müdahale edemezsin, kötü niyetli değil sen düşünceni değiştir, bu kadar sığ görüşlü olma” hemen karşılaşacağı tepkidir. Cem Yılmaz bunu kara mizah ile eleştirmişti. Kadını erkekle masada yakala seni öyle bir ikna eder ve sen hayvanım dersin. Ama sen yap izah edemezsin diye :)

Bir insanın en yakın arkadaşı karşı cinsten biri olamaz. Oluyorsa, problem var demektir.
Hiç mi hemcinsin biri seni sevmedi? Hiç mi seni bir erkekten daha iyi anlayabilecek arkadaşın olmadı? Eğer bu soruların cevabı " olmadı " ise, bu insan problemlidir ve sevgilim olamaz.

Ahaha, tespit gibi tespit yapıyorum anasını satiyim.

Gerek yok , ben yeterim her anlamda .p
Evet mağaram çok guzel kalabilirim burada sonsuza kadar

Benden daha yakın bir arkadaşı olmamasını tercih ederim:d En yakın arkadaşı karşı cins de olmasın, eğer öyleyse de artık en yakın arkadaşı olmasın isterim… biz de böyle bir delikanlıyız (hormonlarım yazdırdı) - bu arada en yakın arkadaşı da benim, aksinde fight olur (hormonlar again)

Son düzenleme:
Sorun degil olabilir , ben zaten kendisini kazanmisim...
Bakalim o dogru olani yapabilecek mi diye test edip cikan sonuca gore konusurum.
He benim kiz arkadasim olamaz.
Ben sapigim cunku.

O kadar da geniş değilim en yakını ben olurum

Evet seven her insan gibi.

Öyle bir en yakın arkadaşlığa izin vermem. Haliyle kıskanırım olmaz

Geri