Sevgilinizin en yakın arkadaşı karşı cins ise kıskanır mısınız?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Sevgilinizin en yakın arkadaşı karşı cins ise kıskanır mısınız?​

Mesafeyi korudukları sürece sorun olmaz ve aklıma olumsuz bir düşünce de gelmez, kişiler kendini bildiği sürece bu durumda bir anormallik olduğunu düşünmüyorum.

en yakın arkadaşı ben olabilirim, başkasına ne hacet :emo:

Evet kıskanırım ..!

benimle değil de onunla vakit geçirip eğlenmeyi tercih ediyorsa da
İşgillenirim doğal olarak..

• Beğen
Tepkiler: Sim
Arkadaşlığın, dostluğun cinsiyeti olmaz ancak haddini aşan bazı insanlar nedeni ile tereddüt yaşayanları anlayabiliyorum. Hayatınızdaki insan tavrını belirleyemiyor ve mesafeyi koruyamıyorsa zaten iş ortamı gibi her ortamda olumsuzluklar ortaya çıkacaktır.

erkeğin en yakın arkadaşı erkek grubu olmalıdır, en yakını erkek grubu olmayan erkek yargılanmalı ve toplumdan dışlanmalıdır, ayrıca araştırılmalıdır. yakın karşı cins arkadaşlar ayrı EN YAKIN olması ayrı. karşı cins demem peki inatla sjsjk kadın de geçsene. HAYIR KARŞI CİNS ÇÜNKÜ YERİ GELİR KARŞIMIZA ALMAK ZORUNDA DA KALIRIZ. ayrıca kızların da en yakın arkadaşı kız grubu olmak zorunda. beni delirtmeyin.

Bir erkekle bu kadar samimi olmasından rahatsızlık duyduğumu. Sevgilim olmadan önce belirtirim. Kendine çeki düzen verir vermez bende o'na göre konumunun ne olacağını belirlerim.

olmaz yeter artik
en uzak ve en yakin arkadasi ben olmaliyim

Güven bagirarak söylenince güven olmaz içten bir kaledir ve herkese "bana güven" mesaji vermemelisiniz.
Karşı cins bile olsa bazi adam ve kadinlar çok güzel duvar olabiliyor sınırını çizen bunu yapabilen insanlar tanımak )

Eskiden olsa evet. Ancak artık öyle çok da şey gibi gelmiyor. Biraz da erkeğin güven vermesi ve sizin de kendinize güveninizle alakalı. Erkek kaypaksa sizin yakın arkadaşınız olmaz, yedi kat yabancı olur…

Sevdiğim kızın olamaz erkek kankası diye şarkıda da geçtiğine göre olamaz.

Geri