Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

• Evet yaptırırım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır yaptırmam.

Kullanılan: 18 81.8%
  • Yaptırdım bile.

Kullanılan: 1 4.5%
  • Onun yerine figür yaptırırım.

Kullanılan: 2 9.1%
  • Yaptırırdım ama sağlıklı bulmuyorum.

Kullanılan: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
Linc baslasin...

Yani ayrilirsan sildirmek zorunda kalmak bir yana dursun, isim yazdirmak nasil bir "ulan bi dovme yaptirmaliyim yani bir tane olmali ya havali duruo hem bole birinin ismini yazdirirsam onu cok onemsedigimi %100 belli eder" dir abi.

Eski calistigim yerde bir kiz vardi, esi zorla koluna kocaman ve fontsuz "TURGUT" yazdirmis. Kizim bu ne nasil bir avelsin digince kiz aglamaya baslamisti. Esi zorla yaptirmis erkekler yanasmasin diye ajsjjsjd

Yani bunun kadin versiyonuda var "adimi vucuduna dovme yaptirirsan ancak izin veririm sonra kizlar bakar hep dovmen var diye".

Kim olursa olsun isim ile dovme yaptirmak vizyonsuzluktur. Anneni, babani evladini yaptirirsin okey de, ulan sen en fazla anneni babani ismini yazdirarak basit bir fontla yasaticaksan hic yasatma olm.
Bari biraz kafa yor lan, isim nedir olm.

En avel dövme çeşitleri;

*Isim
*Only god can judge me
*Savrularak kus gibi ayrilan kus tuyu dovmesi
*Ele yapilan gul dovmesi (male)
*Askerde dovme yapabildiginin sanan adamin ufak bir motor ile dovme kalemi yapip ele kola "gelin beyler dovme yapiom" digip
"anam" "cile" yazmasi.
*Yesil hapisane dovmesi
*yuze ve bogaza dovme yaptirip bad boy gibi dolasan "khontkar" dovmeleri...
*Futbol takimi amblemi dovmeleri

Not: uye hedef alinmaksizin yazilmistir. Ama soz meclisten de disari degildir.

Son düzenleme:
Müslüm dinler ciletle yazarım ayıpsın

Yaptırmam tabii ki...

Klişe olacak ama biz sevdiğimizin adını kalbimize yazarız vücudumuza,ağaçlara,banklara değil.
(Sosyal mesajımı da verdim. Kim ki sevdiğinin adını duvarlara spreyle, ağaçları kazıyarak yazıp doğaya zarar veriyorsa onun gelmişini geçmişini)

Hayır yaptırmam.​

genel olarak dövme yaptirmam. bunun herhangi birisi ya da sevgili olmasi bişeyi değiştirmiyor. bi ara düşündüm, cok düşündüm. baykus yaptırmayi falan. sonra gereksiz geldi. :)

dövme deyince
bak aklıma yine dövme geldi
yok be götüme değil
sırtıma yaptıracaktım

Geri