Sevgilinizi Yılan Soksa

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yılan sokmaz, ısırır. Her yılan da zehirli değil zaten. Böyle bir durumda yılanı da yakalayıp, hastaneye götürmeniz gerekiyor. Yılanın cinsini bilmeden hangi panzehiri kullanacaklarını doktor arkadaşlar da bilemez. Yılan çok büyükse ve taşıyamıyorsanız, kafasını kesip götürün. Bir yılanın cinsi en kolay kafasından anlaşılır.

Bir de Yılan ısırması durumunda, yanlış bir müdahalede bulunmamak için, Ambulans çağırıp beklemenizi öneririm. Sizin bilinçsiz ve yersiz yapacağınız müdahale sunucunda kurban ağır yaralar alabilir ve hatta hayatını kaybedebilir. En iyisi işi uzmanına bırakmak ve sorumluluk almamak.

• Beğen
Tepkiler: ne
Aynen arkadaşlar yılan ısırırsa hemen yakalayıp kafasını koparın hastaneye gidin beraber xd

Bugünde bir şey öğrendik teşk ederim hocam

çekin sevgilinizi vurun yilanin kafasına yazık.

İsmail'in verdiği bilgiden sonra benim espri güncelliğini yitirdi, yaktın bizi iso

malumat'ın esprisinden daha iyisi gelecek. hadi bekliyorum. çıta sürekli yükseliyor.

Yılan sokmaz, ısırır. Her yılan da zehirli değil zaten. Böyle bir durumda yılanı da yakalayıp, hastaneye götürmeniz gerekiyor. Yılanın cinsini bilmeden hangi panzehiri kullanacaklarını doktor arkadaşlar da bilemez. Yılan çok büyükse ve taşıyamıyorsanız, kafasını kesip götürün. Bir yılanın cinsi en kolay kafasından anlaşılır.

Bir de Yılan ısırması durumunda, yanlış bir müdahalede bulunmamak için, Ambulans çağırıp beklemenizi öneririm. Sizin bilinçsiz ve yersiz yapacağınız müdahale sunucunda kurban ağır yaralar alabilir ve hatta hayatını kaybedebilir. En iyisi işi uzmanına bırakmak ve sorumluluk almamak.
Hımm geriye tek kalan şey sevgiliyi sokacak yılanı bulmak..durum ciddi arkadaşlar

Sevgilimin bi tarafını ısırcak yılanın alnını karışlarım lan.

Bende sorim hadi, sevgilinizin canı gıdıklanmak istese gıdıklar mısınız?

Gıdık canavarı geliyoooooooo

barıştığımız için dün yazdıklarıma pişman oldum. :( neyse içlik gelecek birazdan beni biraz doldursun jsjfkdkd

cok guldum ya özelikle adaminbiri nin yazdigina qwwewewqeeq

Geri