Sevgilinizi bir başkasına kaptırınca ne hissederdiniz

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Sevgilinizi bir başkasına kaptırınca ne hissederdiniz

Son düzenleme:
Ne his edilir yazilmaz ayrica, ne hissedersiniz diye yazilir

Cok mutlu olurum bu da sorulur mu tovbestafurlah

Sadece oyle bir sevgiliyle sevgili oldugumu bilenler oldugu icin utanc hissederdim :d

Kaptırmak diye bir ifade başlı başına sorunlu çünkü insanlar tapulu malımız değil ve duygular değişkendir. Başkasına gönlü kaydı ise yolu açık olsun der ve mutluluklar dilerim, başka ne yapılabilir ki? Aynı özgürlüğe ben de sahibim ve burada tek önemli nokta, duygular değiştiği an mevcut ilişkiyi bitirecek kadar cesur ve kararlı olmak yani aldatmamaktır.

Kocasını, karısını kaptıranlar var.

vaygaraktersizbenleykenbaşkabirinegitmekistemekhaaaabaaw

Zehirli eşya oyunu mu bu sevgililik müessesesi. Giden gider. Dönerse sizindir, ben tantuni söyledim…

Soru sanki yaris icerisinde olan bos beles insanlari kapsiyormus gibi. Bu yuzden yorum yapmicam. Biz sevgili kapmak icin sevgili oluyorsak bizden baska kapmaya calisan bizim gibi kapicilar olabilir.

Serbest piyasada bu tür rekabetler olabilir. Biri gider, biri gelir. Piyasayı canlı tutmak önemli.

Yüzüne tükürürüm ajsmxsj küfür ederim sakin kalamam yaniiiiii...üstüne bi büyük viski açarım..ay bu nasıl soruuuxd

beni elinle ellere verme diyordu
giderken anlamazsın
gidince anlarsın

Çok dramatik hisseder bundan şarkı yazar şiir yazar beste güfte yapar halka maaal olurum. Bazen kaptırmalı.
Yoksa nasıl parlar insan. :dd

Geri