Sevgilinizi aradığınızda telefonu bir kız açtı , ne yapardınız ?

Konu sahibi son olarak 2772 gün önce görüldü
Anket yok sadece düşüncelerinizi merak ediyorum :dusun:

kolay kolay güvenmem ,güvendimse şüphe etmem

Hep en kotusunu dusunurum, hic iyi seyler olmaz:T:

Biraz dinledikten sonra. Ona verir misiniz derim :D Arkadasidir yahu. Normal boyle şeyler :T:

Aşk-ı´Devrim ben senin ne yapacağını merak ediyorum. Sende yanıtlarsan sevinirim :D

ayyyyyy kıyameti kopartırım. Elim ayağım titrer sakince devrimi telefona isterim ama sonra bu ne cesaret diye saydırırım :ofkelendim: O kadarına gelemem : D Bi ara annesi açmıştı da sustum ne diyceğimi bilemedim annesi kendini tanıtmasaydı yürümüş olabilirdim kadına :D

Aradigi kiz muhtemelen benim de tanidigimdir sorun olmaz. Yoksa olmali mi ? :)

Aradigi kiz muhtemelen benim de tanidigimdir sorun olmaz. Yoksa olmali mi ? :)

Ya değilse :nee: Hadi tanıdığın diyelim telefon özel mülktür ya kız onun telefonuna bakıyorsa gerisini düşünemiyorum :nee:

kiza adresi ve kimligini sorarim, cevaplamazsa dusundugum seydir derim, adam gibi cevaplarsa- sen ne ariyorsun sevdigimin yaninda sorarim. cok yakinsalar sorun yok- siradan biriyse hesap vermesi gerekir. yok eger kiz kimligini saklarsa yavasca telefonu kapar, numarami telefondan cikarir, numarani kirir sevgilimin numarasini telefonumdan siler ve alis verise cikarim :)

Nerde ne yaptığından surekli haberim oldugu icin kiminle de oldigunu biliyorm bu yuzden sknti yok(:
Tanimadigim bir kiz ise yakarim ciralarini ozaman :somurt:

Kiza kufreder sevgilimide terkederim tabi guzel bi tokat hediyem olur benden hatira kalir

~

E arkadaşıdır. :T:

Kızla tanışır, tavlarım. Yeterki sevgilime asılmasın.

Geri