Sevgilinize söylediğiniz ilan-ı aşk cümlesi nedir?

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü

Sevgilinize söylediğiniz ilan-ı aşk cümlesi nedir?

• Beni bırakma!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ben sana fena aşığım

• Sen benim hayatımın Kadınısın/Erkeğisin

• Seninle ölmek istiyorum.

• Senden çocuğum olsun istiyorum.

• İtiraf ediyorum; kalbimi yerinde tutamıyorum.

• Kurban olurum ölürüm sana !

Kullanılan: 1 8.3%
  • Diğer;

Kullanılan: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
"..Seni seviyorum, seninle mutluluğa değil sadece mutsuzluğa da talibim.
Ne olacaksa seninle olsun..
Ya benimsin ya da seninim.."

Demiştim galiba Fİ tarihinde kaldı..:hıı:​

Hayatımda hiç bir zaman birinci planda olmayacaksın Ancak Beşiktaştan sonra en çok sevdiğim ikinci varlık olacaksın. Öyle her gün her vakit ağzımdan romantik sözler duymayacaksın Ancak her mutsuzluğunda yüzünü güldüren neden olarak beni bulacaksın. Öyle çok büyük bir insan olmadığım için çok büyük sözlerde veremem sana. Küçüklüğümüde ki tek büyük dünya olmak istersen sana verebileceğim bir kalbim var ama.

Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım.

İlân–ı aşk falan yapmadım hiç. Yukardaki şıklara da gerek duymadım. Sözle itirafla olacak bir durum değil bu bana göre, genel olarak insanlarla arasına mesafe koyabilen insanların karşıdakine özel olduğunu hissettirmesi ufacık bir sözünden, tebessümünden bile belli olur. En azından benim öyle, plan program ve özel itiraflar bana göre değil.

-Leblerin mecrûh olur dendân-ı sîn-i bûseden La'lin...
+Oo Hacı Mastorcum amin diyelim ne duasıydı bu?

Of bu karı çok cahil ben bununla uğraşamam. Nekadan kibar edebi bir yaklaşımdayım, dua mı diyor amin diyor koçum eyvallah filan diyor, odun avrat.

-Leblerin mecrûh olur dendân-ı sîn-i bûseden La'lin...
+Oo Hacı Mastorcum amin diyelim ne duasıydı bu?

Of bu karı çok cahil ben bununla uğraşamam. Nekadan kibar edebi bir yaklaşımdayım, dua mı diyor amin diyor koçum eyvallah filan diyor, odun avrat.
Karı mı
Iyk karı ne yaa…

Geri