ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Sevgili iken bir ajanstan mankenlik teklifi gelse tepkiniz ne olur ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç...Teraziler ne yazıyor diye bakıyorum..
Onay verir mi vermez miii diye şeyettim ay yine çok tatlı midilliyiz :/Hiç...Tatlı bir midilli olarak ne yazabilir acaba terazi burçları...
İzin veririm ya nolcak biraz da başkaları baksın... Vay be ne hoş adam desinler, her başarılı erkeğin arkasındaki o kadınlardan biri işte bakın desinler... Ne güzel yedirmis icirmis aslan gibi podyumda salınan birine çevirmiş onu desinler...Onay verir mi vermez miii diye şeyettim ay yine çok tatlı midilliyiz :/

Ajznjsahh pamuk kalpli premsesim yine başın ağrıyacakkkk ,izin verme boş verİzin veririm ya nolcak biraz da başkaları baksın... Vay be ne hoş adam desinler, her başarılı erkeğin arkasındaki o kadınlardan biri işte bakın desinler... Ne güzel yedirmis icirmis aslan gibi podyumda salınan birine çevirmiş onu desinler...
Aslinda,
Ekli dosyayı görüntüle 40638
Sonra çağla sikel ile beyazın ayrıldığı gibi bir şey yaşarım... Gider millete özel defile yapar al işte yine aldatıldık durduk yere hayal kurarken bile ahahahahahaAjznjsahh pamuk kalpli premsesim yine başın ağrıyacakkkk ,izin verme boş ver