sevgilinize cok güzel bir aksam yemeği hazırladınız

Konu sahibi son olarak 4578 gün önce görüldü
* Önce şöyle minik çaplı bir sinir krizi geçiririm. Kendime geldikten sonra yanına gidip yaptığı kabalığın sebebini sorarım. Canı sıkkın olabilir , büyük bir sorun olabilir ama bu ona bunu açıklamadan uyuma hakkını vermez.

sanirjm yanina gidip neyi oldugunu sormak adettendir.

demekki kotu birsey olmus gider hayridir noldu diye sorarim

disarda zikkimlanip gelicem deseydin de bu kadar ezyet cekmezdim der kanepe seni bekler

ne oldu diye sorarım artizlik yaparsa.

bi daha hazırlayan classic olmasın (:

Aynı ev içerisinde yemek hazırlayabilecegim erkek, birincisi babam olur ikincisi eşim.

büyük tepkiye gerek duymam üzülürmüyüm evet bu şekilde gidip yatıyorsa kesinlikle onu mutsuz eden üzen birşey vardır ve beni bu üzer yemek hazırlamak sofra donatmak basit o gün keyfi yoktur başka bi zaman daha neşeli sofralar olur hayatımızda büyütülecek birşey değil lakin tavrı bana ise kırılırım özene bezene hazırlayıpta her ne olursa olsun karsılıgını tavır olarak aldıysam sesimi çıkartmam kırılırım ve köşeme çekilirim

o bana açıklama gereği duymuyorsa bende sorma gereği duymam gider bi güzel karnımı doyururum :D

gider yanına otururum ve onunla konuşmaya çalışır bu durumu anlamaya çalışırım.Sıkıntısı varsa dinlerim yorgunsa bir iki saat dinlenmesi için müsade ederim.Sonucunda yemekleri sonradan tekrar ısıtabilirim ki:cici:

Ben yemek yaparsam o salata yapar
O yaparsa ben salata yaparim
Sofrayi da birlikte kurariz
Adam nefes almadan elini yuzunu yikamadan sofraya mi gelsin bir de

masayı kafasına geçirip rakı sofrası kurup içerim xd

Once rahatsiz mi acaba diye giderim ilgilenirim. Eger cok yorgunum derse yemek yemedin der hazirladiklarimdan kucuk bir tepsiye koyar yataaaana gotururum orda yeriz .d

Yok bunnarin hicbiri degil artizlik yaparsa cokta umrumda gider yemegimi yerim (: bi daha da cok bekler

Bir şey mi oldu ki derim bir şey olmadıysa bir daha yemeği rüyasında bile göremez

Geri