Sevgilinizden ayrıldınız ve ona ertesi gün büyük ikramiye çıktı. Ne yapardınız?

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Sevgilinizden ayrıldınız ve ona ertesi gün büyük ikramiye çıktı. Ne yapardınız?

Ne hali varsa gorsun. Para uzerine kurulu hicbir iliski yurumez zaten.

bahar candan gibi sitem ederim ; parayı buldukları için lidyalılara çok kızgınım

Birlikteyken ona verdiğim emeğin karşılığını maddi olarak tahsil ederim.
kimse emeğimi sömüremez.

Pek umurumda olacağını sanmıyorum. Tersine, paranın ona ne şekilde yön vereceğini izlemek / görmek daha keyifli olabilir.

arayıp ''allah bir ikramiyeyi kaybettirir, bir ikramiyeyi buldurur'' derim... ne yapayım arkadaşlar, benim bir şey yapmama gerek kalmaz o beni arar zaten. öyle bir günde unutulacak halimiz yok. nesli tükenmekte olan ''melo sevgilileri'' eğitimlidirler, işlerini bilirler...

Ertesi gün olmasa da ayrıldığım bir sevgilime ( Sanırım 1 sene sonra falan ) büyük ikramiye çıkmıştı. Ortak bağlantılar vasıtasıyla haberdar olmuştum ve bir şey yapmamıştım. Zaten ne yapılabilir ki?

Bilmiyormus gibi salaga yatip, barismaya calisirim :d Ne kadar yuklu bir paradan bahsediyoruz yalniz? 100 bin tl icin tirnagimi oynatmam .p

Ayrılma kararı alındıktan sonra ne yaptığı ya da neye sahip olduğu ile ilgilenmem. Kötü bir ayrılık değilse de mutlu olmasını gönülden dilerim.

Bilmiyormus gibi salaga yatip, barismaya calisirim :d Ne kadar yuklu bir paradan bahsediyoruz yalniz? 100 bin tl icin tirnagimi oynatmam .p
5,500.00€ yapıyor Shini. Oynatmazsın tabii :(

Büyük ikramiye şu an 70 milyon sanırım. %40’ını har… pardon vergi alıyorlar diye biliyorum kaldı 42 milyon. Güzel para…

hayır...... sevgilim benden ayrıldı ertesi gün bana büyük ikramiye çıktı napardım asıl......

ay iyibari bensizlik acısı çekceğine paraylan oyalansın :)))

Geri