Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgilinizden ayrıldığınızda toparlanmanız ne kadar sürer?
Hatun benden ilgilenmiyorum diye ayrılacaktı, o zaman da knightta dragona kasıyorum dünya yansa umurumda olmaz, bu bana mesaj attı o sıra "Mert biraz konuşabilir miyiz?" diye, dedim tamam ayrıldık.
Allahım bi hatun dragon'dan değerli olabilir mi lan? Ertesi gün aklıma bile gelmedi, neyin 1-2 ayı.
Toparlanmam kısa sürüyor fekat topallamam epey sürüyor zira hamfendi sevgilileri ayrılırken bacağa depik atan varlıklardır bu da sizin depikin şiddetine göre topallamanıza mahal vermektedir, ülkemizdeki mevcut topalların %83.6'sı sevgilileri tarafından atılan ayrılış depiki adlı sakatlayıcı vuruşla topal kalmıştır, bu da resmi bir bilgidir.