Sevgilinizden aniden soğuyabilir misiniz?

Konu sahibi son olarak 928 gün önce görüldü
Sevgili arkadaş is arkadaşı okul arkadaşı kapıda ki insana bile Trip atip uzaklasasim var şu ara jfmvj:D

pat diye değilde

soğuduğum oldu

Soğuma sebebime bağlı, aldatmak mesela buz gibi olur buzuldan mesafeler koyarım arama Yoksa bahaneler bulmam bunun için

Tag ımdan anlasiliyordur sanirim . :S

mümkündür..

hiç bir zaman aptal aşık olmadım mantık reddediyorsa bitmiştir..

Kizarsin, nefret ettigini dusunursun , kin beslersin ama sogumak zaman ister.

Aniden olabilmesi için kafanızda bir şeyleri dank ettirmesi lazım o sevgilinin. Basitmiş, değmezmiş dedirtmesi lazım. O da sanırım boynuzlanmakla falan mümkün (düşman başına skjfjk)

Onun dışında henüz oturmamış bi ilişkide, adı sevgili de olsa sizin için derin anlamlar ifade etmeyen kişiden soğumak daha olası.

En nefret ettiğim şey kıskandırılmak uyuz etmek için kıskandırırsa, bu konudaki hareketlerine dikkat etmezse uzaklaşırım.

Hayır , soğuyorsanız sevginizde sorun vardır

sevmediğim bir şeyi bile bile yapıyorsa evet, öbür türlü soğumam.

Çok sıcak bir demire su dökerseniz su buhar olur ama demir ılık olsaydı su onu soğturdu aşsdsa nasıl felsefe yaptım ama gördün mü, felsefe öğretmeni sınıfa sormuş bu sandalyenin olmadığını bana kanıtlayın demiş çocukda demişkine hangi sandalye ? işte ben o çocuğum

Birden soğumuşsam mutlaka öncesinde birşeylerden rahatsızlık duyup susmuşumdur.

Edit: Grifikir in o muhteşem yorumundan sonra yorum yapıp mantık dolu yorumunu 2. plana attığım için pişmanım.

Geri