yok ehe : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Napicaz direkt evlenicez mi tanistigimiz adamlaSevgili hayatı dinimize uygun değil. Bunu yazmışmıydım?
Her tanıştığın ile sevgili mi oluyorsun? Ya da şöyle sorayım, sevgili olmadan kimse ile tanışamıyormusun?Napicaz direkt evlenicez mi tanistigimiz adamla
İsmail hemen bir imam nikahı kıydırıp rahatca el ele gezer, seyahaz eder,......Napicaz direkt evlenicez mi tanistigimiz adamla
Artık İmam nikâhı da resmi ve kimlik ve vesikalık foto isteniyor. Burası Muz Cumhuriyeti değil.İsmail hemen bir imam nikahı kıydırıp rahatca el ele gezer, seyahaz eder,......
Konu her tanistigim degil, mesela birinden hoslandik diyelim napcaz hic tanimadan bir paylasimda bulunmadan evlenicez mi?Her tanıştığın ile sevgili mi oluyorsun? Ya da şöyle sorayım, sevgili olmadan kimse ile tanışamıyormusun?
Imam nikahi mi kiyalim diyorsun yaniArtık İmam nikâhı da resmi ve kimlik ve vesikalık foto isteniyor. Burası Muz Cumhuriyeti değil.
İstediğin yerde kıydırabilirsin. Gemi'de Kaptan'a veya Uçak'ta Pilot'a. Hepsi resmi olarak geçerli. Hatta Muhtar'a ya da Belediye başkanına da kıydırabiliyorsun. Devlet yetki vermiş.Imam nikahi mi kiyalim diyorsun yani![]()
Bırak bu ayakları İsmail, merdiven altı bir uyduruk tarikat hocası ile hemen halledersin. Al sana armut cumhuriyeti.Artık İmam nikâhı da resmi ve kimlik ve vesikalık foto isteniyor. Burası Muz Cumhuriyeti değil.
O geçmez. Kendini kandırmış olursun. Öyle yapana kadar birlikte yaşarsın. Şahitlerin bile güvenilir olması gerekiyor.Bırak bu ayakları İsmail, merdiven altı bir uyduruk tarikat hocası ile hemen halledersin. Al sana armut cumhuriyeti.

Yav İsmail zaten hepsi uyduruk güvenilir şahitin olsa kaç yazar. Sırf amacına erişmek için uydurulan bir ritual.O geçmez. Kendini kandırmış olursun. Öyle yapana kadar birlikte yaşarsın. Şahitlerin bile güvenilir olması gerekiyor.
Önüme 5 resim koydular arasından seçtim. Senin seçme hakkın varmıydı? Doğru söyle çarpılırsın.Teşkilattan birini ayarlamışlar. Fikrini hiç sormamışlar bile.
Biz profesyonel görücü görevlendiriyoruz.Önüme 5 resim koydular arasından seçtim. Senin seçme hakkın varmıydı? Doğru söyle çarpılırsın.
Yalan söyleme, seçme hakkın dahi yoktu.Biz profesyonel görücü görevlendiriyoruz.