Sevgiliniz var mı?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Sevgiliniz var mı yok mu?

• Kullanılan toplam oy
    13
1.70 üstü, elleri ve parmakları güzel tırnak kısmı güzel parmak boyutları orantısız olmayan
ayakları ve diz kapagı güzel diz kapagının alt kısımda kalan ayak kısmı güzel olan topuk kısmı güzel olan vucut yapısı güzel olan göbegi güzel olan dudak yapısı burun yapısı güzel olan diş yapısı güzel olan kulakları güzel olan ses tonu güzel olan birini bulamadım henüz.
he bide gözlerinin içi gülen konusurken gözlerini kaçıran hal hareketleri aşırı tatlı hoş olan birini bulamadım henüz.

Epeydir sevgilisizim malesef. Ciddi bir ilişkiye yelken açmak istiyorum. Gelin adaylarında aradığım bir kriter yok. Seçici değilim. Beni sevsin, bi dediğimi iki etmesin yeter. 3 çocuk düşünüyorum. Yazlığım var, mesleğim güzel. Yazları tatil sorunu olmaz. Romantik ve azıcık karizmatiğim. Olurum giderim var bence. Birazcık göbek var gibin ama sorun olmaz sporlan hallederim. Teşekkürler.

Sevgili Forum'da bulunmaz ki. Bekârlrın uğrak yeri olan Caffe'lere takılacaksınız, biraz piyasa yapacaksınız, sonrası kendiliğinden gelir.

Tabiki Bar'lara da taklabilirsiniz. Ama, Bar'da bulduğunuzu, yine Bar'da kaybedersiniz.

Kimsenin sevgilisi yok ama herkes birine gönderme yapıyor Sjssjs

ulan ya kardelen görse karşıki dağlar gönderme gönderme derdi slslsji

Mart'ın üçüncü haftası terk edildim. O günden beri tek ve yalnızım. kalbim bir defterin ilk sayfası kadar temiz ve boş....

Salak yerine koyuldum ve kendi şirketime temizlikçi olarak aldım :)

Geri