Sevgiliniz sizi aldattigini soylese onu affedermiydiniz

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
soru mu şimdi bu?
gitsin hangi köprüden atlıyorsa atlasın, uğraştırmasın beni.

Sevgili kocam oluyor bu durumda :)) canım kocamın neyi var neyi yok almak için çok iyi avukat bulurdum ve donuna kadar alırdım.. hayır hayır donlarına ona bırakırdım çünküm melekim ben :)))

aldatmayın birbirinizi
neden aldatıyorsunuz
ayıp ya

Dürüstlüğün hiç mi bir ödülü olmaz?
Dürüstçe itiraf etmiş. Günümüzde kim kaldı ki bu kadar dürüst olan.
Sorun bi neden aldatmış. Belki geçerli bir nedeni var. Kurtarın onu bu düştüğü yanlıştan. Birlikte yaşadıklarınızın hiç mi bir hatırı yok?

bana kalırsa affetmek, terketmekten ya da gitmekten daha zor insan için; hesap sormayı, sınır koymayı, güveni sıfırdan inşa etmeyi ve gerekirse karşı tarafın bedel ödemesini içerir. çok güç ister. ve herkes yapamaz. ben de yapamadım... bazen kişi şunu fark eder "ben bu yükü taşımak istemiyorum." bu bir zayıflık değil, kendini koruma refleksidir. affetmekten ziyade çok fazla güç de istemez.

• Beğen
Tepkiler: RK
Biraz empati kurun. Anlayış gösterin. Daha iyi tanımaya çalışın. Belki hep yanlış tanımışsınız. İnsan nankördür hata yapabilir.

Biraz empati kurun. Anlayış gösterin. Daha iyi tanımaya çalışın. Belki hep yanlış tanımışsınız. İnsan nankördür hata yapabilir.
aldattın ve dürüstçe itiraf mı ettin, ne yaptın ismail?
aldatmak bir bakıma kul hakkına girer, helallik almak lazım. sonra rahatsız etmemek lazım, affedeni bilmem ama aldatan kişi kendini dayatmamalı gayrı...

aldattın ve dürüstçe itiraf mı ettin, ne yaptın ismail?
aldatmak bir bakıma kul hakkına girer, helallik almak lazım. sonra rahatsız etmemek lazım, affedeni bilmem ama aldatan kişi kendini dayatmamalı gayrı...
Öyle bir olaya şahit oldum.
Sonuç mu? Önce pişman oldu, sonra aldatmaya devam etti. Alışmış kudurmuştan beterdir sözünü haklı çıkardı.

Geri